|
Yazar |
Konu  |
Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161 |
İletim - 22/01/2004 : 21:51:11
|
şahsen sormadım ama soranlarıda kınıyor değilim. ama yine de bu kadar bağarışmaya çağırışmaya rağmen hala bu tip şeyler önümüze geliyorsa bunu kabul edemem işte. |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 23/01/2004 : 19:17:58
|
yaw bir ara ben devamlı cd-key ve serial veriyordum, hatta bunları bir konuda toplamıştım, forumda yasak değildi, sonra bu olay legal olmadığı için vazgeçildi ve forum içinde bu tip konulara girilmesi yasaklandı, kuralları bilmeyenleride uyarıyoruz, netice itibarıyla içinizden hiç kimse(imza yetkisi olan yada reşit olan) okumadan birşeyi imzalayıp kabul edermi, bu foruma üye oluyorsan kuralları kabul ediyorsun demektir, bunu genel olarak yazıyorum kimse üstüne almasın, eğer üyelik sözleşmesini okumadan üye olmuşsanda bu kurallara uymayacaksın anlamına gelmez, ayrıca cd-key ve crack için binlerce site var, sorunlarınızı oralarda yazarsanız uyarı almadan çözümleyebilirsiniz, ama illada oyun sitesinde arıyorum derseniz bizde okuyarak yada okumadan kabul ettiğiniz site kurallarını uygularız, bir yönetici olarak en sinir olduğum şey birine uyarı yazmak yada bir konuyu kilitlemek, ayrıca zorunlu olarak bütün konuları okuyoruz(yöneticiler), zaman zaman üyeler bile bazı olaylara tahammül edemiyorlar ve polemiğe giriyorlar, birde bizim durumumzu düşünün, sonuçta olay rmn'nin dediği noktada kilitleniyor, herkes biraz otokontrollü davranıp başkalarının haklarınada saygı gösterirse, ortada problem filan kalmaz |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58 |
İletim - 24/01/2004 : 22:31:06
|
alıntı: tarafından yazılan:
Yanlışlarınızı düzeltmenin ve uyarılarda bulunmanın bizim çok hoşumuza gittiğini ve tek işimizin bunlardan ibaret olduğunu sanıyorsun sanırım.
yooo sanmıorum...sadece demek istediim şuydu: Sieler bunun için warsınız...yannış anlamayın küçümsemek diil yaptıım zate istesem de küçümseyemem...ii ki warsınız ama bizim yannışlarımız olmasa sizin mod olmanızın ne gibi bi artı tarafı olurdu???siz de bzm gibi normal üyeler vasfında olurdunuz... |
 |
|
€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58 |
İletim - 24/01/2004 : 22:36:40
|
alıntı: thakki1 tarafından yazılan:
yaw bir ara ben devamlı cd-key ve serial veriyordum, hatta bunları bir konuda toplamıştım, forumda yasak değildi, sonra bu olay legal olmadığı için vazgeçildi ve forum içinde bu tip konulara girilmesi yasaklandı
yasaklandı ama hala biçok site war demişin doru...peki bu sitelere nası oluo da birileri hayr diemio yada firmaların nası olsa bi yerlerde hackerları wardır, bunnar nie hacklemio??? |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 24/01/2004 : 22:52:11
|
başkalarının iç işleri bizim ilgi alanımıza girmiyor, biz sadece oyun sitesinden sorumluyuz, yaşı ufak olan arkadaşlarımız olduğu için açık olarak yazmıyorum ama internet üzerinde başka legal olmayan şeylerde yayınlanıyor, üstelik bunları fbi süreklü takip ettiği halde günlük sitelerden yayın yapıyorlar, konu nerelere taşındı yine, fazla uzatmayalım neticede herkes kurallara saygılı olursa mesele kalmaz, zaman zaman yöneticilerde diğer yöneticiler tarafından uyarılıyorlar, yani sonuçta bizde bu sitenin birer üyesiyiz |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|