bu sitenin varoluş amacı sizlere cd-key veya crack değıtmak değil arkadaşlar. bu sitenin varoluş amacı oyunlar hakkında destek olmak. crack/serial işi yazılımsal bir konuya giriyor o yüzden bunların bu sitede yazılması bile forumun konusuna aykırı ayrıca illegal olması sebeb ile de herhangi bir kimseninin bu konuya yardım etmesi veya destek olması tamamen yasak. bu yüzden arkadaşlar buraya yazmayın bunları.
İLLEGAL kelimesi bir şey ifade eder mi?Türkçe açıklaması YASA DIŞI.Cd-Key ler sadece kopya cd ler için kullanılır.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
korsana lanet olsun be. onlar yüzünden oyun zevkimiz kalmıyo. eskiden ne güzeldi ya. herkes orjinal oyun satardı. hata oranı da nerdeyse 0 dı. ama şimdi orjinalleri rüyamızda görüyoruz. bulmak istesek bulamıyoruz. korsan köşe başlarında cirit atıyor
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....