bizim hocaların sözleri saymakla bitmez ama genelde biz sölüyoz onlara:D...mesela coğrafya hocamın sadece yanlarda saçı var ve bununla dalga geçilmesine çok sinir oluo... bigün benle dalga geçiyodu güyaa.sonra arkadaşa takıldı saçını kestirmişin imaj deişikliği falan filan konuşuodu. ben de dedim hocam kıskandıysanız siz de deiştirin saç modelinizi falan die... çok gülmüştük saolsun yine benle uğraşmaya devam ediyo ama severim çok iyi biri de bi de kötü espiri yapmasa çok iyi olcak...
Başımdan geçen bir olay: Bizim sınıfta Barış diye bir çocuk vardı. Olay şöyle gelişti: Bizim Barış sınıfta öğretmen olmasına rağmen sınıfta gezinince Öğretmen: Yeyine geçiyosun Bayış! Senin için buyası neye? Ben:Öğretmenim izninizle ben cevaplayıyım Barış için bura kahvehane... Barış:Senin içinde ahır deyince benim kayış koptu. Ben:Senin içinde in olsa gerek! Öğretmen:Byavo, ikinizde öyencisiniz. :D
Bayış, buyası neye? ve Byavo sözcüklerini düzeltirmisin Ama okuyunca ben koptum bu barış ammada yaramazmış ha.
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Başımdan geçen bir olay: Bizim sınıfta Barış diye bir çocuk vardı. Olay şöyle gelişti: Bizim Barış sınıfta öğretmen olmasına rağmen sınıfta gezinince Öğretmen: Yeyine geçiyosun Bayış! Senin için buyası neye? Ben:Öğretmenim izninizle ben cevaplayıyım Barış için bura kahvehane... Barış:Senin içinde ahır deyince benim kayış koptu. Ben:Senin içinde in olsa gerek! Öğretmen:Byavo, ikinizde öyencisiniz. :D
Bayış, buyası neye? ve Byavo sözcüklerini düzeltirmisin
Bende bir olay anlatayım(hiç unutmuyorum) Sınıfta insanlar ders dinliyordu herkez normal hawasında giderken süblümleştirmeyimi ne işliyorduk ozamanlar sonra arkadaşın biri atraksiyon yaratmak istedi paylançoluk yaptı Hoca yanına geldi elini kaldırdıı... Bi koydu koyarken dediği şu : BEN BÖLE SÜBLÜMLEŞTİRİRİM !!! Taaa nezamanın olayı halaaaaaa unutamadım süperdi ama