|
| Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 17/02/2007 : 07:56:05
|
alıntı: CRAYZZY tarafından yazılan:
alıntı: spıder_ozii tarafından yazılan:
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
Başımdan geçen bir olay: Bizim sınıfta Barış diye bir çocuk vardı. Olay şöyle gelişti: Bizim Barış sınıfta öğretmen olmasına rağmen sınıfta gezinince Öğretmen: Yeyine geçiyosun Bayış! Senin için buyası neye? Ben:Öğretmenim izninizle ben cevaplayıyım Barış için bura kahvehane... Barış:Senin içinde ahır deyince benim kayış koptu. Ben:Senin içinde in olsa gerek! Öğretmen:Byavo, ikinizde öyencisiniz. :D
Bayış, buyası neye? ve Byavo sözcüklerini düzeltirmisin
Belki releri söylemiyordur. 
Evet, soyleyemiyor. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 17/02/2007 : 09:00:35
|
| -r'leri söyleyememesi size eğlenceli mi geliyor? |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 17/02/2007 : 14:41:53
|
Daha dün başıma gelen olay :
Biyoloji dersindeyiz, hocamız da müthiş analtır yani tüm sınıf pür dikkat dinleriz. 22 kişilik sınıfta 10-15 kişi uyur,6 kişi 3 grup halinde SOS oynar bazen arada dinleyen birkaç kişiye de rastlanıyor. Ben de o sırda her zamanki gibi yanımdaki arkadaşımla deftere bişeyler karalıyoz, hocanın repliklere gülüyorduk. Ve o anda Şakir Hocamız patladı:''La Umutcan kak lan ayaa'' Bana en gıcığından bi soru sordu ve ben -biyolojiden 49 alan birisiyimdir- tabii ki bilemedim. '' Otur la dana gözü'' diyerek not defterine ne yazdığını siz de tahmin edersiniz artık  |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 17/02/2007 : 15:38:02
|
O değilde bende fenciden biri yedim : ) Ama sizde bana hak vereceksiniz :)
Ben cam kenardında oturuyorum ve öğretmen gözlüklü benim tarafıma doğru baktığında gözleri parlıyor.Gözlükleri daha doğrusu.Konuşuyordum yanımdakiyle çok basit anlatıyor adam.Bi baktım Polat gibi bakıyor bana hoca.Ama o sert sert bakarken gözleri yanıp sönüyo arada kafasını kıpırdatıyor hafif.Uzaylı gibi yanıp sönüyor ışık saçıyor ve Polat gibi bakıyor tutamadım kendimi başladım kahkahalar atmaya.Sonra 5 dk sonra.Adam bütün bir konuyu sadece bir grafikte anlatınca yine dayanamadım gülmeye başladım.Sonrasını düşünün siz.Ama böyle bir komedi yok resmen gözleri yanıp sönüyor :D
Bu arada öğretmenin gözleri ışıktan kötü oluyormuş ve gözlüğü ışığı yansıtan cinsteymiş.O yüzden parlıyor gözleri.
Bakın bir olay daha.Nöbetçi öğrenci gene fencinin dersinde.Son ders zaten.Biri bişey dedi 10 dakka ona bağırdı.Tam bişey yazacakken kız içeri dalıp hiç bişe söylemeden yerine gidiyordu ki:
-Allah Allah, kızım nereye gidiyon sen? -Hocam çantam kalmıştıda onu alayım dedim. -Çık dışarı sonra alırsın. Kız iki dakika öylece durdu.Öğretmen çık diyor çıkmıyor.Ama kız anlamıyor gerçekten efendim filan diyo.O sırada öğretmen bizim tarafa dönüp küfür ediyor.Ziya denen arkadaş zaten sınıfın yarısı normal değil."Hocaya bak ana avrat sövüyo.Bak bak şimdi .... dedi." bunu yanındaki arkadaşına söyledi.O sırada herkes sustuğu için bütün sınıf gülmeye başladı ama ben bu fenciye hayranım.
Ağırlıksız eşit bölmeli bir "çubuk" çizen arkadaş biraz çubuğu kalın yapınca.Çocuklar afedersiniz ama arkadaşınız resmen "KALAS" çizdi.Ama bunu bir söyleyişi var :D |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 17/02/2007 : 16:12:40
|
| bizim hocalar çok iyi ya bi dincimiz var.. allah düşmanımın bvaşına vermesin:) derste tam uyicam bi bağırıyo ,biz başka derste yan sınıfın din dersini dinliyoz.. adam her derste gelip önüme duruyo ve mutlaka ya kalemimi ya da defterimi düşürüyo bi de yakalaması yok mu adamı öldürüyo.:)) güle güle ölüyoz.. önüme gelince hemen sıranın üzerini boşaltıyorum ne olur ne olmaz diye.. derste cins cins hareket yapıyo konuşması falan..derse şemsiyesiz girdiyseniz vay halinize kıyafetle duş alıyosunuz azıcık:)) çok cins adam yaaa...ha bi de tebeşiri tutması var tabi.. derste ona gülüyoz gülünce nie gülüyosunuz diyo tabi sölemiorum ama herif anlamıo sölicen dio.. tabi ben galip geldim:))dinciyle bi sürü anım oldu 1 senede hala da devam ediyo...:)) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|