AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Yardım!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 16/02/2007 :  19:14:28  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar benim bilgisayara SilkRoad'ı yükleyince bilgisayar çok ağırlaştı.SilkRoad'ın sistem gereksinimlerini bilen varsa lütfen yazsın

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/02/2007 :  20:03:30  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
32 mb ekran kartı 512 mb ram diye duydum.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 16/02/2007 :  21:04:48  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim 256 MB RAM.Sanırım o yüzden ağırlaştı...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/02/2007 :  21:33:24  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
burda hepsi yazıyo:http://www.dikmen.org/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=67
Sayfanın En Üstüne Git

winningdelisi
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 14/09/2007 :  04:56:59  Bilgileri Göster  winningdelisi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kankalar ben pc yeni aldim ekran karti fln nerden ogrencem

OYuN BiTiNc€ ŞAH iLE PiYoN AyNI KuTuyA KoYulUR
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000