AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Kimler sık sık CS oynuyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/02/2007 :  21:50:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumun müdavimlerinden sık sık CS oynayan varsa bilelim, arada sırada beraber oynayalım :)

Sürüm: Counter-Strike 1.5

Ben yenianet sunucusunda oluyorum genelde. Varsa beklerim. Hatta clan kuralım .

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 23/02/2007 :  22:13:11  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben source oyuncusuyum source'ta oynamaya karar verirsen klanına beni alırsın artık ;D
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/02/2007 :  22:18:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Source için daha iyi bir bağlantı ve bilgisayar lazım yav :)
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 23/02/2007 :  22:43:28  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Turk sunucularında oynarsan(örnek:oynasana.com) bağlantı problem olmaz.Daha iyi bir sisteme gerek olduğunuda düşünmüyorum(tabii bilgisayarın pentium 3 değilse:P)

Üstelik source'da grafikler çok daha iyi(en azından adamların kafaları kare değil).Birçok harita ve mod var.Kullanımı daha kolay.Ya al işte uğraştırma beni:)
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 25/02/2007 :  09:52:30  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şincik server'da cheating death varsa iş yaş.. hlaf life ve cs cd'si bulmam lzm cheating death çalışmıyor.
death ilen Rai[n]bow*'u kuracağız yakında ben şu cd'leri bulayım...
tabi yeni klan kurmadıysa ismi geçen ark :)

wall diye atarlar beni sitenin adı kötülenir

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 25/02/2007 :  21:32:02  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar bende oynamak istiyorum ama neler lazım ilk önce bende 1.3 vardı ben senelerdir onu oynuyorum şimdi ne yapıpta netten oynayabilirim ayrıca bnm internetim 3gb kotalı kota dan yiyomu acaba şimdidien teşekkürler (biraz cahilim kabul ediyorum)

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000