|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 02/03/2007 : 23:50:51
|
Komedi ya da mizah anlayışına göre değişir bu. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 03/03/2007 : 00:25:15
|
Uruk kime neye tavır koydun şimdi? Hugo'nun marifet mi diye sorduğu, videoda yapılanların, özellikle yaşlı bir bayana el hareketi yapılmasının marifet olup olmadığı. Üzerine bu bir marifet evet demişsin, emin misin? Bir daha düşün... |
 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 03/03/2007 : 13:18:19
|
Hatırladım şimdi bu filmi,özellikle kahramanımız Cafer'i..Bi ara uydu kanalı Yeşilçam da her ay 2-3 defa verirlerdi..Filmde Cafer'in yaptığı hareket marifet değil ama sonuçta Türk usulü,konusu tamamiyle çalıntı olan bir komedi filmi..Bana komik gelen,sana gelmeyebilir veya tam tersi olabilir bu durum,o bakımdan 40 saniyelik bir görüntüyü bu kadar irdelemeye lüzum yok.. |
*CK |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/03/2007 : 15:19:25
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Uruk kime neye tavır koydun şimdi? Hugo'nun marifet mi diye sorduğu, videoda yapılanların, özellikle yaşlı bir bayana el hareketi yapılmasının marifet olup olmadığı. Üzerine bu bir marifet evet demişsin, emin misin? Bir daha düşün...
Video da yapılanlar ona göre marifet olmayabilir tabi, ben şöyle anladım olayı, ne yani bu video neyki şimdi koymak marifet mi gibi. Anlatmak istediğini biraz daha açıklayabilirdi, yanlış anlaşılmaya sebep oldu olay yani. Zaten tepkilerden dolayı linki de sildim, konu kilitlenebilir.
Bir de Altuğ abi yaşlı bayana hareketler yapma konusuna gelince, elbette bu gerçek hayatta yapılmaması gereken bir davranış, yaşlı bir bayan savunmasızdır sonuçta, terbiyesizlik olur bu. Yalnız bu bir film, orda yapılanlar bir anlık komiğime gitti sadece, gerçekte zarar görmediğini biliyoruz sonuçta, paylaşmak istemiştim de paylaşmaz olaydım keşke. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 04/03/2007 : 21:50:47
|
alıntı: Calvin Klein tarafından yazılan:
Bana komik gelen,sana gelmeyebilir veya tam tersi olabilir bu durum,o bakımdan 40 saniyelik bir görüntüyü bu kadar irdelemeye lüzum yok..
Madem göreceli kavramları tartışıyoruz, irdeleyip irdelememek de bana kalır. Ayrıca 40 saniyeli bir videoya yönelik etmedim bu lafları, filmin tamamı da bu yönde zaten...
Neyse, Uruk sen üstüne alınma fazla yüklendim gibi oldu sana :) Ama etik olarak yanlış olan şeylerin yüceltilmesi pek haz etmediğim birşeydir. Sadece bu... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|