AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Zıpçıktı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 04/03/2007 :  22:58:21  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
"Sana" zamirini genelleme manasında kullanmıştım.Kişiye hitaben değildi.
Herkesin kişisel zevki farklıdır anlatmak istediğim buydu...

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 05/03/2007 :  20:56:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

alıntı:
Calvin Klein tarafından yazılan:

Bana komik gelen,sana gelmeyebilir veya tam tersi olabilir bu durum,o bakımdan 40 saniyelik bir görüntüyü bu kadar irdelemeye lüzum yok..

Madem göreceli kavramları tartışıyoruz, irdeleyip irdelememek de bana kalır. Ayrıca 40 saniyeli bir videoya yönelik etmedim bu lafları, filmin tamamı da bu yönde zaten...

Neyse, Uruk sen üstüne alınma fazla yüklendim gibi oldu sana :) Ama etik olarak yanlış olan şeylerin yüceltilmesi pek haz etmediğim birşeydir. Sadece bu...

Yok Altuğ abi sen haklıydın zaten, kusura bakma.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 06/03/2007 :  20:58:41  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
her başlık bi tartışma...az nefes alın yav.....cafer için değimez:)

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

ercanpolat44
Üye

İleti 2

İletim - 26/10/2008 :  22:47:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte aranılan zıpçıktı filmi. Belki konusu fln saçma ama emin olun kült komedilerimizden biri :) Arkadaşlar zıpçıktı filmi sanal alemde hiçbir yerde yoktu. Filmi çok aradım fakat anca video izleme sitelerinde partlar halinde bulabildim ve bir şekilde bilgisayarıma kaydedip filmin tamamını elde etmeyi başardım ve sizlerle paylaşıyorum. Filmin görüntüsü vcd kalitesi kadar hemen hemen. ama bence yinede iyi (TV-RIP). Linklerde sorun olursa lütfen ercanpolat44@mynet.com adresime mail atın, ya da özel mesaj atın gerekli düzeltmeleri yaparım. (bu arada partların herbirini ayrı ayrı extract edip izleyebilirsiniz. Yani bölünmüş dosyalar değildir.)

Korsana Hayır.
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 31/10/2008 :  20:36:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yavaş ol..Aradığımız falan yok.Film üstüne tartışma bile çıktı.Ayrıca korsan içerik sitemizde yasaktır..

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000