2.5 ay eşittir 75 gün yapar.Günde 500 soru çözseniz 75.500=37500 soru yapar.Bence korkmanıza gerek yok çok şeyler yapabilirsiniz.Bizim dershane birincimizin günde 1200 soru çözdüğünü düşünürsek:)Max 1200 en az 800 çözüyor O_o
Ne 500'ü, ne 1200'ü? OKS senemde yıl boyu toplasam 1200 soru çözmemişimdir.
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006
Oks Oks dediğiniz nedir ki benim zamanımda LGS vardı.O bitti öss derdi başladı o biticek daha kim bilir ne sınavlar gelicek.Tam sınavlar bitti diceksin bir de bakmışsın 60 cı yaşını kutluyorsun.
-- Try not. Do. Or do not. There is no try -- ____________________________________ Knight Online ---------------
Oks Oks dediğiniz nedir ki benim zamanımda LGS vardı.O bitti öss derdi başladı o biticek daha kim bilir ne sınavlar gelicek.Tam sınavlar bitti diceksin bir de bakmışsın 60 cı yaşını kutluyorsun.
Ha OKS, ha LGS ne fark eder? İkiside aynı şey değil mi? Arada fark görüyorsanız benimde LGS olacak. Diğer söylediklerde haklısın. OKS/LGS bitiyor ÖSS, ondan sonra bilmem ne sınavı...Öyle sürüp gidiyor. Zaten bütün hayatımız bir sınav değil mi?
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006
bi ara sapıttıydım. her dersten günde 30 soru çözüyor, her gün 15 ekliyordum. 800lere gelince yaptığım yanlışı anladım :D bi ara haftada 150 soru çözüyordum 100ü haftalık deneme sınavı
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Gençlere önerilmeyecek bir çalışma taktiğim vardı benim. Haftada 100 soruya şükrederdi annem. Gerçi işin özü çok deneme çözmek ve sınav günü rahat olmakta bitiyor. Dershanedeki arkadaşım Günde 700 soru çözerdi fen lisesine gitti, okuldaki sınıf arkadaşım günde 60 soru felan çözerdi dah ayüksek puanla aynı fen lisesine gitti. Anlatabilmişimdir umarım.
Ben şanslıyım. Şöyleki şanslıyım, gittiğim A.L. şehrimin 6. lisesiydi ama son ortak sınavda sıralama Fen:Fen Lis., R.K.A.L, S.Y.A.L ve bizimki TM:R.K.A.L, Fen Lis., bizimki