AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 OKS yaklaşıyor..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 23/03/2007 :  18:53:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
golden girl tarafından yazılan:

Günde 1200 soruya test kitabı mı dayanır. Test kitabını geçtim göz mü daynır. Bir OKS zede olarak derslerinizi belli bir plan doğrultusunda çalışın yoksa benim gibi bir puanla fen lisesini kaçırır. Anneniz tarafından şehir dışındaki fen liselerine gönderilmezsiniz, içinizde ukte kalır.

Ben sana hala geç değil dedim ama annemin dizinin dibimden ayrılmam diye tutturdun.

Her neyse ne kadar kafanıza takarsanız o kadar risk altına girersiniz. Daha şimdiden kasmaya başladıysanız önünüze saman kağıtları gelince napacaksınız bakalım? Her zaman derim dersi derste dinleyin gerisi yalan. Fırat bilir Ahmet Hoca'yı az mı dinledik?

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 23/03/2007 :  19:16:10  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bi dinleriz onu aboow :D en arka sıraya geçip papaz kaçtı, sinek, pişti oynarken baya dinlerdik :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 23/03/2007 :  20:02:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ne diyom sıkıntıdan aynı gazeteyi 3 kez okuduğumu hatırlıyorum. ''Cuan cuan'' diye başlar ''Seni rencide ederim'' diye bitirirdi dersi.

Ne yak mektubun ucunu
Zarfı kapatırken yalnız

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 23/03/2007 :  21:53:11  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
onun bi kaleciliği va r:D

nese konu kaydı :)

sonuç: ben 450. bilmem kaç umutcanuğuz 470 bilmem kaç puan aldk. ben adem tolunay anadolu lisesi o yusuf ziya öner fen lisesi =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 24/03/2007 :  22:43:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ve bunlar okulda Türkçe ve Matematik görmeden oldu.

Yani 7. ve 8. sınıf konularında ezberlenecek pek bişey yok. Zaten soru tarzları artık yorumlama üzerine. Bol bol kitap okuyun ve matematiğe ağırlık verin. İşlem çabukluğuna ihtiyacınız olacaktır.

Bi de OKS 'de İngilizce yok diye hiç asmayın bknz. şu an haftada 14 saat İngilizce dersi var; tek yaptığım bön bön bakmak. Tabi bunda 7.sınıfta İng. hocasını 6 kez değişmesinin de etkisi var...

Ne yak mektubun ucunu
Zarfı kapatırken yalnız

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000