walla iyi skor ama aldanmamak lazım.çok yanlış zamanlarda mutlak goller kaçırdılar sonrasında kalecinin şaşkınlığı mı diyeyim ne diyeyim baya kötü goller yediler.maçın hakkı bu değildi bence
Bizim de "maçın hakkı bu değildi" dediğimiz zamanlar çokça oldu.Bu kadar heyecenlı ve zevkli bir maç izlemeyeli uzun zaman olmuştu.Neredeyse Dünya Kupası'ndan beri.Ancak ilk defa hakemin tarafsız bir şekilde maç yönettiğine şahit oldum.Bu durum da maçı fazlasıyla hak ettiğimiz yönündeki kanaatimi güçlendiriyor.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Osmanlı'dan bağımsızlığını kazandıkları günden 1 gün önce maçın oynanmasıda süper oldu. 4 ü bağladık,kutladılar bağımsızlıklarını..:)
Bu maç kimseyi yanıltmamalı,bakınız Norveç gitti saçma sapan bir yenilgi aldı,aynı istikrarla devam edildiği sürece Türkiye gruptan açık ara 1 çıkar kanaatindeyim..
Yine de temkinli olmakta fayda var.Bu galibiyetin havasını üstümüzden atmak ve Norveç maçına konsantre olmak gerekir.Norveç maçının zorlu geçeceği bir gerçek olmakla birlikte onların bizden çekinmeleri de diğer bir gerçektir.Öte yandan morallerin üst seviyede olması iyi bir şey.Umarım bu engeli de kazasız belasız atlatırız.Zaten geri kalan yolda önümüz açık.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."