|
| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 25/01/2004 : 21:06:05
|
ARKLAR DAAA DEMİN BJK SAMSUN MAÇI BİTTİ YAW BU NE TERBİYESİZLİKTİR !!! BİZİM ADAMLAR HA BİRE KIRMIZI GÖRDÜ 8 PUAN FARK VAR NE ZORA SOKUYONUZ !!! SONRAKİ MAÇ TA DA HERKES CEZALI SAHA KAPANCAK BU TAKIMDAKİ HERKESİ(CORDOBA DIŞINDA)LUCESCU DAHİL ŞUTLASINLAR HİÇ OLMASSA SONRAKİ MAÇLARI DÜŞÜNSÜNLER SALAK İLHAN MANSIZ İLİE Yİ Bİ DAKKA BİLE OYNATMADI İLİE NASI ONLARCA TAKIM ARASINDAN BU TAKIMA GELDİ ANLAMIYORUM ARTIK ÖYLE BİR DURUMA GELDİKKİ FANATİQ BJK LIYKEN ARTIK CMAMPIONSHIP MANAGER 03/04 TE BİLE BU TAKIMI YÖNETMEYE ÜŞÜNEGEÇ OLDUM !!! LUCESCU HİÇ Mİ FUTBOLCUYU UYARMIYOR !!!
YAZIKLAR OLSUN ZAGO !!! YAZIKLAR OLSUN İBRAHİM !!! YAZIKLAR OLSUN AHMET YILDIRIM !!! YAZIKLAR OLSUN PANCU !!! YAZIKLAR OLSUN İLHAN MANSIZ !!! YAZIKLAR OLSUN MIRCEA LUCESCU !!! YAZIKLAR OLSUN SİNAN ENGİN !!! |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58 |
İletim - 25/01/2004 : 22:17:18
|
| ilie sakat diilmi ya??? |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 25/01/2004 : 22:24:14
|
Ben bi de maçtan sonra eski bjk li bi yöneticinin hakeme yüklenmesine şaşırdım. O kadar kırmızı kartta bir tane bile yanlış karar görmedim. Hakeme yükleniceğine gereksiz yere kırmızı kart görenlere yüklenmesi daha mantıklı olurdu. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/01/2004 : 22:40:51
|
| Lütfen heyecansız ve küçük harflerle yazın mesajlarınızı. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
m.ozudogru
Üye

Turkey
İleti 61 |
İletim - 25/01/2004 : 23:06:38
|
| iyi oldu bu bjk artık kendini toparlayamaz.bütün futbolcuları tebrik ediyorum... |
 |
|
|
kusadam
Üye

Turkey
İleti 300 |
İletim - 25/01/2004 : 23:29:13
|
| abi iyi bişey mi sölediin kötü bişey mi?anlamadım işte salaklığıma ver yani... |
Passive-Aggressive Bullsh.t.
-------------------------- SILKROAD server: Tibet nickname: Opiate gender: Female job: Trader level: 20+ (sp farming) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|