|
| Yazar |
Konu  |
|
TeXaS
Üye

Turkey
İleti 29 |
İletim - 25/01/2004 : 23:50:36
|
Valla hepiniz bjk nin adına konuşmuşunuz birazsa samsuna geçelim arkadaşlar samsun spor iyi oynadımı bilmiyorum ama maçı seyreden kardeşlerimin yorumlarına göre konuşucam yanlışımvarsa özürlerimi kabul edin (yorumlar bjk li kardeşlerimdendir) öncelikle bjk gibi büyük bir takım ile yapılan bumaçta 3 puanı alan samsun spor oyuncularını tebrik ediyorum.bjk lilerin sert oynamasının sebebi samsun spor gibi bir takıma nasıl yenildikleriydi!Samsun spor lular yanlış anlamasınlar sadece bjk ile karşılaştırıyorum =)
Kısacası LUCESCU'nun yapması gereken İLK ve TEK şey oyuncularına bu gibi durumlarda sakin olmayı öğretmektir.Atalarıımzın söylediği şu sözüde unutmamalıyız "öfkeyle kalkan zararla oturur." yada şu söz " keskin sirke kübüne zarar" umarım görüşlerim sizi kızdırmamıştır herkeze sevgiler saygılar benden...
|
Bencillik yapmayın bildiklerinizi paylaşın kefenin cebi yok... |
 |
|
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 26/01/2004 : 10:29:24
|
Bu konu böyle heycanlı giderse zaten kilitlenebilir o yüzden ben de birşeyler yazmak istiyorum. Kartları geçiyorum onlardan konuşmaya bile gerek yok çünkü hepsi doğruydu. Ama ben dün Lucescu'yu bu şekilde hiç görmemiştim.Ha bire konuşuyor konuşuyor adamı öyle bir kin bürümüş ki susmadı.O bitti daha sonra Telegol'e katıldı, orada ise Ahmet Çakar'a tek söz söylettirmedi.Eski Lucescu gitti.Yerine içindeki ROMEN aşkı uyandı ve çingeneler gibi susmak bilmedi.Ve bu benim hakkaten sinirlerimi bozuyor. Lucescu ilk önce olaylara bir öbjektif açıdan baksın.Gerçekten bir irdelesin bakalım.Diyor ki İlhan'la Pancu yedikleri kırmızı kartta hiç dokunmamışlar.Bu onların dokunmamış haliyse bir de dokunmuş hallerini merak ediyorum.
Ayrıca çok merak ediyorum 5 kırmızı kart hükmen yenik sayılmaları gerekir,ama dün haberlerde maç ilk önce federasyonda görüşülecekmiş diye bir şey duydum.Diyelim ki Beşiktaş maçın tekrarını isteyecek(kesin ister) ve de kabul edilecek.Acaba 2 gün önce Daum'a "Ben onun yerinde olsam o haksız 3 puanı almazdım.Hele hele rakip takımın hocasının elini sıkarken hiç mi vicdanı sızlamadı" diye ithamlarda bulunan Lucescu eğer ki böyle bir durum olur kabul edilir ve bu maçı oynarsa kendi yüreği el verecek mi? |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 26/01/2004 : 12:54:51
|
| çok haklısın.ben de Telegol'ü seyrettim.A.Yıldırım'ınkiyanlıştı fakat Lucescu Güntekin'in tercüme etmesine bile izin vermedi.Ahmet ÇAkar bile o arada Romence öğrenmeye başladı ve Signor Lucescu falan demeye başladı.Yaw bi de adam kendi sahasında, 1000 tane forweti war adam gidiyo tek forvetle oynuyo bi de 3 tane defansa yönelik orta saha oynatıyo bu ne bilgisizliktir yaw bu ne kendi sahanda kaç kişi defansyap düşüncesidir bu ne sanki hiç bir takım yönetmemekiliktir, 2.yarı 8 kişiyken defans yapacağın yerde atak yapmalıktır, bu ne atak oynayacağın yerde defans yapmak bu ne defans yapacağın yerde atak yapmaktır !!! BRAVO İMPARATOR !!! bu arada Krondor'dan özür dilerim ... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 27/01/2004 : 01:42:07
|
Ahmet yıldırımın kartı hakkında konuşmak istiyorum ben biraz. Tv de seyrettiğim bütün yorumcular ve burdaki kişiler kartın yanlış olduğunu söylüyor ama ben doğru olduğnu düşünüyorum. Sonuçta rakip oyuncuya salladığı ayağı isabet ediyor. Ve yerden gelen bir topa vurmak istiyorsa neden ayağını o kadar yukarıya kaldırıyor. Bence hakemin bu kararı da doğruydu. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 27/01/2004 : 05:26:57
|
| bora maç 4-0 samsun lehine tescil edilir, bu arada 5 kırmızı karttan dolayı beşiktaştan puan silinebilirmiş, bugün samsun başkanı ismail uyanık televizyonda söyledi |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|