|
| Yazar |
Konu  |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 27/01/2004 : 09:11:18
|
Tamam bende duymuştum teşekkürler.Ayrıca İngiltere'de de yapıldığı gibi 3 puanları silinsin.Niye mi dersiniz.Çünkü İlhan Mansız son dakka da kendini bilerek attırdı.Seyirci "ilhan ilhan" diye tahrik edince e ilhan'da kendini zevk olsun diye attırdı.Bence silinmeli.Asıl ceza hakkettiği yeri o zaman bulur.
Ayrıca Smeagol'ün da dediği gibi ben de Ahmet Yıldırım'ın orada art niyeti olduğunu düşünüyorum.Çünkü diğer beşiktaşlı futbolcu vurduktan sonra ahmet ayağını öyle bir sallıyor ki tam isabet etse samsunlu futnolcunun halini düşünmek bile istemiyorum.
Sonuçta bence bu olayların baş sebebi bence Zago.Herif hababam dalıyor milletin bileklerine.Zaten bir keresinde röportajında "Türkiye'dekiler erkek gibi top oynamayı bilmiyor,özelliklede Galatasaray bunu yapıyor" demişti.Hala kıl oluyorum bu adama. |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 27/01/2004 : 12:43:04
|
| ama orada Julio Cesar topun üstünden bana tekme sallasınlar die atladı ... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 27/01/2004 : 15:52:38
|
| Burası Türkiye, federasyon büyük takımların uşağı olduğuna göre Beşiktaş beklediğiniz kadar ağır cezalar yemez :( |
 |
|
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 29/01/2004 : 10:42:28
|
| beşiktaş o kadar da büyük takım olmadığından cezaları ağırlaşabilir şaka bi yana puan silinme vs yok ama zaten beşiktaş kazanacağı maçı kaybederek zaten kendinden 3 puan sildi bile. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
|
LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320 |
İletim - 30/01/2004 : 15:08:35
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Burası Türkiye, federasyon büyük takımların uşağı olduğuna göre Beşiktaş beklediğiniz kadar ağır cezalar yemez :(
Son derece haklısın. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|