ARtık yöneticlerin koxp dan başka kilitlemeleri gereken bir dolu bot konusu olabileceğini düşünüyorum.Çünkü herkes silk road oynamaya başladı:)Ve dediğin gibi yasa dışı bot kullanıyorsun.Bir nevi oyunu yapan şirketten para çalmak gibi birşey bu:)
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
niye oynayamiim ben lwl 30dan sonra başladım bota ozmna kadar gelerk heralde oynayabildiğimi göstermişim ha bi yönden haklısın o kadar çok boş zamnım yok boş zmanımdada botu kapıyorum 1 vs 1 e çıkıorum gayette hoş adam yatırıorum buda oynayabildiğimn kanıtıdr :)
evet max lvl 90 olacak. oyuna bu yavaş yavaş eklenmeye başlandı. eğer e tuşuna basıp from party den party kurarsanız orada girebilecek oyuncuların lvl leri var en az 1 en fazla 90 lvl var. bu da demektir ki max. lvl en fazla 90 olacak
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.