AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 matrix reloaded hakkında yorum yapmak isteyen??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 19/06/2003 :  15:31:14  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben matrix reloaded ı cok beyendim coğu kişi beyenmedi bence insanlar anlamadıkları icin beğenmiyolar bence tek eksiği filmin bir kerede anlasılmaması (buda para kazanmanın bir yolu)

görsel efektler mükemmel

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 20/06/2003 :  00:29:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslına bakarsan ben o filme 3 kere gittim.. Ne anladın dersen zaten eğer Matrix 1 i tam anlamıyla anlamış geleceğin ne hala yöneleceği tahmin edersen anlaman zor değil.. İlkinde türkçe alt yazıya gittim.. Sonra engilizce olana ve en sonra türkçeye gittim.. Buradaki amacım ingilizce kelime köklerini kullanmaları falan...
Film hakkında yoruma geçersek bende gerçekten iyi bir film. Gerek grafikler olsun gerek sesler olsun gerçekten eğlenceliydi. Özelliklede Neo'nun ajanlara karsı dövüşü.. Kaç ajan olduğunu biliyordum ama su anda hatırlayamıyorum.. Görsel efektler mükemmel demişsin.. Gerçektende öyle.. Ama harcanan parada çok yüksek..
Bunların dışında birşey yazmak gerekirse filmde birçok hata buldum.. Hata aramak için gitmedim ama dikkatli izlerseniz hataları bulabilirsiniz...
Sayfanın En Üstüne Git

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 20/06/2003 :  21:53:18  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
filme kötü diyenler anlamayanlar zaten.bence kusursuz.matrix bir kerede anlaşılcak bi film değil.birkaç kere izlemek lazım(en az 4).ben matrix 1 'i tam 15 kere izledim.bunuda o kadar izliycem .bide 3 'ü izleyince tam olarak anlaşılır bence.
Sayfanın En Üstüne Git

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 20/06/2003 :  22:39:15  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende matrix1 e kaç kere gittiğimi hatırlayamıyorum.bence matrix2 1. sinden daha guzeldi 2 de daha fazla aksıyon ve cok guzel bır konusu vardı.bence 1 ile 2 yi cok iyi bağlamıslar.

ben böle görsel efektler hiçbir filmde görmedim eee tabi bu kadar para harcanınca olsun bari

ben filmi beğenmeyenlere bir kez daha gitmelerini tavsiye ediyom. ayrıca ben matrix3 ünde cok begenilcegini dusunuyom(yarım saat onun fragmanları icin beklemiştim ama deydi walla.
Sayfanın En Üstüne Git

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 20/06/2003 :  22:39:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aman çok fazla abartıpta paranı harcama..Yakında vcd'si çıkar.. Sende benim gibi yap.. Satın al.. Yoksa sinemaya para dayanmıyor..

Kötü kişiden kişiye göre değişen bir kavramdır.. Eğer kişi aklında olumsuz düşüncelerle giderse filme o filmi beğeneceğini pek sanmam.. Yada kulaktan duyma kötü bilgilerle giderse.. Eh iyisi herkez hevesini aldıktan sonra gitmek... Rahat rahat izlersiniz...
Sayfanın En Üstüne Git

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 21/06/2003 :  20:34:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Her şeyi iyi güzeldide Neo durmadan uçuyo falan filan...Bence Neo'ya

YENİ NESİL BATTAL GAZİ demek gerkiyo artık...

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu