AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 matrix reloaded hakkında yorum yapmak isteyen??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 21/06/2003 :  22:52:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bencede.. Ve hatta son sahnede diğer seçilmişlerin yapamadığını yapıyor.. Trinitiy'i kurtarıyor bunlada kalmıyor onu yeniden canlandırıyor..
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 22/06/2003 :  11:12:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dövüş sahneleri gerçekten güzel ama birşey hoşuma gitmedi neo'yu çok güçlü yapmışlar yani o ne 150-200 ajanla aynı anda dövüşüyor ama adam anca birkaç tane yumruk yiyor bide şu zionun bundan önce yokolmuş olması hiç hoşuma gitmedi yani daha önce seçilmiş kişiler olması ama yinede neonun onlardan farklı olarak diğer kapıyı seçmesi beni mutlu etti.
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 23/06/2003 :  15:47:28  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben filmin konusuna hayran kaldım. Bir sürü dini ve felsefi konuyu birleştirmişler. filmin en iyi sahneside MAtrix yapanla konuşma sahnesi...

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git

irdach
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 23/06/2003 :  17:50:41  Bilgileri Göster  irdach için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar "jason payne" adlı adamın film hakkınndaki dehşet veren açıklamalarını mutlaka (bir yerden edinip)okuyun.Açıklamalar karşısında benim ağzım açık kaldı,bir taraflarım düştü...
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 23/06/2003 :  20:47:03  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
irdach tarafından yazılan:

arkadaşlar "jason payne" adlı adamın film hakkınndaki dehşet veren açıklamalarını mutlaka (bir yerden edinip)okuyun.Açıklamalar karşısında benim ağzım açık kaldı,bir taraflarım düştü...

Buraya kısaca yazsan olmaz mı?

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000