AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 matrix reloaded hakkında yorum yapmak isteyen??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 05/07/2003 :  18:51:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kavga çıkarmaya niyetim yok ama.Filmin konusunu tam anlarsınız.Gerçek hayatta olması neredeyse imkansız olsa bile çok güzel ve mantıklı bir konusu vardı.Gayet güzel açıklanıyor.

"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Sayfanın En Üstüne Git

Osmis
Üye

Turkey
İleti 418

İletim - 05/07/2003 :  23:46:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana göre harbi saçmalıktan başka bişi değil.

By CoNTi
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 06/07/2003 :  03:15:22  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Matrix 'i sevip de Matrix Reloaded 'i sevmeyenler, hele saçma diyenler Matrix'i hiç anlayamamış demektir. Onu öyle macera filmi gibi izlemişlerdir. :))

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 06/07/2003 :  17:04:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dedim ya gayet güzel bir mantıkla açıklanmıştır ama anlamayadıysanız saçma demeniz doğal.Anlasanız....

"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/07/2003 :  18:01:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
matrix 2'de Zion o kadar basit olmamalıydı bence. Yer altında yüksek teknoloji ile kurulmuş (Bu insanlar oaraya nasıl kaçtı?) bir şehrin insanları o kadar sefil olmalılar mı? Tamam hadi giysi, yiyecek, barınacak yer yok belki ama onurlu direnişçilere benzemiyorlardı. Çeçenleri, Romalılar'a direnen Yahudileri, Çanakkale ve dünya savaşı sırasında Anadolu'yu, Hitler'in işgal ettiği Polonya'yı, St. Petersburg'u, Irak'ı düşünün. Kanımca Zion'daki gibi direniş olmaz. O halktan da adam olmaz. Komutanları, siyasileri gösteriyor, bir de normal insanları gösteriyor. Bakınca görüyoruz ki Batı için esaret altındaki hayat anlayışı, romanlarındaki fantastik akımlarla da birleşerek Zion'u meydana getirmiş...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000