|
Yazar |
Konu  |
Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88 |
İletim - 05/07/2003 : 18:51:44
|
Kavga çıkarmaya niyetim yok ama.Filmin konusunu tam anlarsınız.Gerçek hayatta olması neredeyse imkansız olsa bile çok güzel ve mantıklı bir konusu vardı.Gayet güzel açıklanıyor. |
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir." |
 |
|
Osmis
Üye

Turkey
İleti 418 |
İletim - 05/07/2003 : 23:46:38
|
bana göre harbi saçmalıktan başka bişi değil. |
By CoNTi |
 |
|
mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273 |
İletim - 06/07/2003 : 03:15:22
|
Matrix 'i sevip de Matrix Reloaded 'i sevmeyenler, hele saçma diyenler Matrix'i hiç anlayamamış demektir. Onu öyle macera filmi gibi izlemişlerdir. :)) |
Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration |
 |
|
Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88 |
İletim - 06/07/2003 : 17:04:01
|
Dedim ya gayet güzel bir mantıkla açıklanmıştır ama anlamayadıysanız saçma demeniz doğal.Anlasanız.... |
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir." |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 06/07/2003 : 18:01:14
|
matrix 2'de Zion o kadar basit olmamalıydı bence. Yer altında yüksek teknoloji ile kurulmuş (Bu insanlar oaraya nasıl kaçtı?) bir şehrin insanları o kadar sefil olmalılar mı? Tamam hadi giysi, yiyecek, barınacak yer yok belki ama onurlu direnişçilere benzemiyorlardı. Çeçenleri, Romalılar'a direnen Yahudileri, Çanakkale ve dünya savaşı sırasında Anadolu'yu, Hitler'in işgal ettiği Polonya'yı, St. Petersburg'u, Irak'ı düşünün. Kanımca Zion'daki gibi direniş olmaz. O halktan da adam olmaz. Komutanları, siyasileri gösteriyor, bir de normal insanları gösteriyor. Bakınca görüyoruz ki Batı için esaret altındaki hayat anlayışı, romanlarındaki fantastik akımlarla da birleşerek Zion'u meydana getirmiş... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|