Matrix 'i sevip de Matrix Reloaded 'i sevmeyenler, hele saçma diyenler Matrix'i hiç anlayamamış demektir. Onu öyle macera filmi gibi izlemişlerdir. :))
INSANLAR matrix1 i konusu var diye ve gorsel efekte bir devrim yaptigi icin begenmistir\acikcasi ben de cok begendim. ancak baktilar ki flim tuttu iste o zaman tamam konu bundan ibaret ama insanlari bu filme bu konuya nasil yonelticez bu konuyu nasi sicak tutabiliriz??? iste milyonlarca dolar harcayarak ve muthis bir reklamlar zinciriyle insanlari kendisine cekmesini bildiler/ o kadar reklami birsey'n yapilirsa o 0(sifir) bile olsa bir kere izler cunku insanlar meraklidir siradisi da bir konusu var ve hic bir sekilde de hakkini yedirtmem su ana kadar gorulmemis esi benzeri olmayan gorsel efeklerle suslediler. bence matrix rlded gorsel efeklerle su ana kadar yapilmis en mukemmel film ancak 1.sine gore bir hayal kirikligi
FRAGMASTER benim lafım saçma diyenlere, yaw öyle eleştiri mi olur kardeşim. Adamlar babalar gibi eleştirmiş onlara lafım yok ama yok "neo uçuyor nasıl uçuyor çok saçma" gibi akıldışı eleştirilerin ilk filmi sevenlerden gelmesi beni şaşırtıyor. O neo değilmiydi ilk filmin sonunda uçan orada niye demediniz?
Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Aslında filmle ilgili sorulacak bi ton soru var. Mesela Matrix de dogum olayı nasıl gerçekleşiyor? Neo matrixden çıkarılırken insanların konulduğu milyonlarca kapsul görmüştük. Acaba bu kapsüllerde bi erkek bi bayan iki kişimi yer alıyor? Fakat böyle bi ihtimalda olamaz çünkü yine Neo matrixdan çıkarılırken görmüştükki kapsüllerde tek kişi var(hani bi kapsülde iki kişi olsa bile, tüm ömür boyu uyuyan insanlar o olayı nasıl becerecekler, orasıda meçhul)...
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?