Farzedelimki ben matrixdeyim ve bi bayana aşık oldum, evlendik. Fakat, makina bu olur ya, benim spearmim yerine, yanlışlıkla başka birinin spermi ile karımın yumurtasını etkileşime soktu. Ve çocuk dogdu. Peki bu durumda ben bu çocuğu nasıl kütüğüme geçirecem, kütüğüme geçirmem yanlış olmazmı? Bi makinanın yaptıgı yanlışlığın cezasını neden ben çekeyim? Ben niye elin adamının spearmi ile karımın yumurtasının etkileşime girmesiyle oluşmuş bi çocugun sorumluluğunu alayım? Bana yazık değilmi?
Bak seni Cumhurbaşkanı'nın af yetkisi bile kurtaramayabilir:))
FRAGMASTER benim lafım saçma diyenlere, yaw öyle eleştiri mi olur kardeşim. Adamlar babalar gibi eleştirmiş onlara lafım yok ama yok "neo uçuyor nasıl uçuyor çok saçma" gibi akıldışı eleştirilerin ilk filmi sevenlerden gelmesi beni şaşırtıyor. O neo değilmiydi ilk filmin sonunda uçan orada niye demediniz?
oyle elestri ancak top arkadaslari arasinda olur kardes bosver oyle elesrtriye kulak asma cevabi ver gec sen
ayrica neonun ucmasi sacma degil dusun bi herseyi bildigin herseyden haberdar oldugun yolunu yordamini bildigin bir yerde senin kafana gore bir yerde neler yapamazssin ki?
ama sunu da goz onunde bulundurmalı kı bu sefer de mantık hataları cıkıyor ama hıc karıstırmayalım bence
yaw konuyuda amma uzattık haa vay anasın matrix bu işte hadiyin lem dağılın bu konu ne yaw bir film bu kadar abartılmazki nie abartıyoruz anlamadım .alt tarafı bir film iyi bir film bence bu konu kapansın ve bundan sonra filmleri sadece zevk almak için izliyelim ince detaylarına yok felsefesine fln girmeyelim yok felsefe yapacaksak gerçek aslında nedir yada doğru kimin için doğrudur gibi felsefeler yapalım yok yani artık bu matrix te baydı bu ne yaw 68 msj dünyanın en iyi filmi olsa neyse (baba 2 yada yurtdaş cane di) alt tarafı bi sürü ilginç konulardan alıntı yapmış(biriniz yazmıştınız)teknolojiyi iyi efektler ve aksiyon sahneleri için kullanmış vede konusunu oyuncularının anlayamayacağı kadar karıştırmış bir FİLM EVET SADECE BİR FİLM
kardes sen hıc 10 EMIR veya CAGRI dıye fılımlerı ızledın mı?
sence zevk ıcın mı ızlenır o fılımler