Ben bunun gerçek olduğunu düşünmemiştim...Matrix'in oyununda kahin yerinde başka bir kadın vardı."Acaba niye?" diye düşünmüştüm.Demek kadın ölmüş ha!Başımız sağolsun...
Evet ya çok ilginç kahin şeker hastalığından ölmüş bir kişi daha ölmüş -bu vereceğim son haber olcak heralde-o yüzden Matrix lanetli filmlerden sayılmaya başlanmış.Bence kahinin yerine bir başkasını bulurlar yoksa senaryo bozulmak zorunda kalır.
"Yaşamak bir kır çiçeği ve ölmek sonsuzluksa eğer söyle şimdi son nefesinde gülmek mi ağlamak mı?!"
Evet ya çok ilginç kahin şeker hastalığından ölmüş bir kişi daha ölmüş -bu vereceğim son haber olcak heralde-o yüzden Matrix lanetli filmlerden sayılmaya başlanmış.Bence kahinin yerine bir başkasını bulurlar yoksa senaryo bozulmak zorunda kalır.
Kahin'in şeker hastalığından öldüğü anlaşılmıştı. Yoksa görmediniz mi? Filmde bire Neo'ya şeker ikram etti ve kendiside şeker hastası olmasına rağmen yedi, helal olsun, bir film uğruna hayatını riske attı ve öldü.
aslında bunu jade797nin yanıtlaması gerkiyodu ama... arkadaş diğer ölen hani şu neo yu öpen kadın varya oymuş daha sonra o bizim filmde seyrettiğimiz kadını bulmuşlar.duyduğuma göre daha önce seçilen kadın uçak kazasında ölmüş...