|
Yazar |
Konu  |
Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88 |
İletim - 27/06/2003 : 00:02:43
|
Evet söylenenlere göre Ziyon da Matrix in içindeymiş. |
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir." |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 27/06/2003 : 18:25:49
|
Matrixten bahsediyorsunuz ama gerçeği göremiyorsunuz.Battal Gazi Türkler için büyük olan bir adam sadece.Matrix ise bir felsefe.Açık bir düşünce akımı.O yüzden birbirini karşılaştırmak dünyanın en saçma düşüncesi diye düşünüyorum.Yanlış anlamayın bu belki sizin düşüncenizdir.Ama işte bu da benim düşüncem.Ve cevap verecekseniz bence iyice bir düşünün, herşeyi gözünüzün önünden geçirin öyle cevap verin... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102 |
İletim - 27/06/2003 : 19:37:30
|
Benim yaptığım şey sadece SABAH Gazetesi'nde yayınlanan o küpürü bulup, sizlerle paylaşmak.
"Matrix aslında bir bilgisayar oyunudur ve küçük bir çocuk tarafından oynanmaktadır. Finalde Neo'nun dövüşü kazandığı sahnenin ardından çocuk elindeki joystick'i bırakır ve film böylece sona erer."
Bu fikir banada çok saçma geldi, ama elimden birşey gelmez. Hem zaten size böyle bir son olacağı oraya yazılmamış, bir bakalım orada ne yazıyor?: "Hollywood kulislerinde kulaktan kulağa fısıldanan bu dedikodunun doğruluğu yönündeki kanıtlar ise ilk iki filmin diyalogları arasına gizlenmiş..." Adamlarda bir kürdanın ucu kadar akıl varsa zaten böyle yapmazlar.
Yani bende böyle birşeyin asla olamayacağını düşünüyorum.
Ve sırada ki şahısa gelelim, yani HASSOOO'ya :
Neo: "-Aldatıldık, herşeyi kontrol eden başka bir sistem var." Bu metin benimde kafamı çok karıştırdı şimdi. Arkadaşlar, pardon ama ben Matrix'in yapımcısı olan adamın konuşmasını dinlerken dalmışım.(pek de dikkatimi vermedim.) Herhalde bu konuşmayı Neo burdan yola çıkarak söylemişti. Bu olayı çözebilmenin en iyi yolu; 3. filmde Neo & Kahin'in konuşmasını dinlemek olacaktır. Bu konuda kesin birşey söyleyemeyeceğim.
Son olarak: Son filmin fragmanını izlemiştim, orada yine bir Neo & Smith kavgası oluyor. Atmosfer binlerce Smith ile doluydu.(sadece esas olan dövüşüyordu, diğerleri ise bir tempo tutmuş, gerçek Smith'i destekliyorlardı. ) Smith & Neo birbirlerine yumruk atıyorlar ve her ikiside zıt yönlere doğru uçuyorlardı. Benim anlamadığım Neo 2.filmde yüzlerce Smith ile dövüştü de neden 3.filmde her ikiside birbirlerinden sıkı bir sopa yedi? Bence bu savaşta sizin bahsettiğiniz gerçek Matrix de oluyordu. (hani şu diğerinide içine alan ) Ama bu bilgininde tamamen doğru olup olmadığını bilmiyorum, dediğim gibi çok uykuluydum ve o anda hayal kurup böyle birşey olacağını zannetmiş olabilirim. 
Matrix ile ilgili tüm ama tüm sorularınızı bekliyorum. Görüşmek üzere! Bye. |
Jankat Qasimov |
 |
|
oky
Üye

Turkey
İleti 55 |
İletim - 27/06/2003 : 21:48:04
|
yannız kahin matrix reloaded in setinde ölmüş üçüncü filme biraz zor canlanır |
 |
|
zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102 |
İletim - 27/06/2003 : 21:54:00
|
alıntı: oky tarafından yazılan:
yannız kahin matrix reloaded in setinde ölmüş üçüncü filme biraz zor canlanır
Napacağız şimdi? Matrix ekibinin başı sağolsun. Herhalde başka birisini bulurlar. |
Jankat Qasimov |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|