AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Hitman
 hitman 2'de bombayı yerleştiremiyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/01/2004 :  12:29:43  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hitman 2'de 4. bölümde bir general bir herifi sorguya çekmiş pataklıyor amacım generali öldürüp herifi kurtarmak ve kanalizasyondan kaçmak.kanalizasyonun önünde duvar var duvarı havaya uçurmam gerekiyor.bombayı elime alıyorum duvara gidiyorum "bomb armed" yazıyor fakat bombayı koyamıyorum ne yaptıysam olmadı nasıl koyabilirim bombayı?

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 27/01/2004 :  13:07:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk olarak bombayı elinize alın sonra duvarın yanına gidip "G" = Drop tuşuna basarak bombayı duvarın kenarına düşürün. Daha sonra elinize uzaktan kumandayı alıp uzaklaşın ve düğmeye basın. Bomba patlayınca duvar inecektir. Yalnız dikkatli olun o sırada alarm aktif oluyor ve her yerden adam gelmeye başlıyor yanınzdaki kişiyi iyi korumaya çalışın tabii kendinizide...
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/01/2004 :  13:11:54  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok sağolun canım çıktı o bombayı koyana kadar.
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/06/2004 :  20:22:07  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben kaç gündür orayı geçemiyordum saolasın.Bombayı patlatmadan önce ne kadar uzaklaşmmak gerekiyor
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000