Hit Man 2'de 3. bölümde takıldım. Bir türlü geçemedim. Bende sıkıldım bıraktım. Bütün adamları öldürdüm sanırım heryeride araştırdım. Ne yapmam lazım? Yardımlarınız için şimdiden teşekküler...
Anlatıyım;ilk önce bir tane bina var '!' işaretli yerde. Oraya gidip sniper kuracaksın sonra generallerin olduğu binaya nişan al sakın ateş etme DIANA sana talimat vericek söylediği adamı vurucaksın.Sonra metro istasyonuna gidip oyunu bitiriceksin.
Mafya babasını ve parktaki adamları temizleyeceğin yermi oynamama rağmen hatırlamak zor oluyor burda en kolayı hızlı davran sniperi kullanma bombaları al birinci arabaya rahatça dehlizden koyuyorsun ikinciiyide iyi zamanlama yaparsan arabanın şöförü bina arkasına işemeye gidiyor onu hallet ve elbisesini al ve git bombayı arabaya yerleştir(öbürleri anlamıyor:) geri dön ve çıkışta bekle iki araba güm ve görev tamam exit(başak görev varmıydı hatırlamıyorum)Diğer çözüm sanırım sniperle su deposuna çıkıp ordan parktakini güm veya dal herkezi güm:)Ama Silent olma aşkı başka;)
Şimdi aklıma geldi o bölümde bi kolaylık söyleyeyim;kırmızı hitman işaretli yerden car bomb'u al.Tünele gir tünel çıkışlarından bir tanesinde araba var yani arabanın altı gözüküyor bir tek.Bombayı koy.Sonra tünelde devam et.'M' tuşuna basarak haritayı aç diğer arabanın yerini bul.Ama diğer araba tünelin üstünde değil 2-3metre yanında tünelden çık hemen bombayı kur kaç. Arabalar çalıştığı anda patlıyo.İki hedefte öldüğünde başlangıçtaki botun yanına git.Ve bölümü bitir.