AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Thiefliğin level ini yükseltmek çok kolay
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 06/05/2007 :  14:32:08  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
thiefliğin levelini yükseltmek istiyosanız oyunda arkadaşını traderlikle mal götürsün sizde yanında olun sonra arkadaşınız gizli bir yerde malları yere döksün siz malları toplayıp bandit return scroll ün basın ve malları satın thief şehride bunun için arkadaşınıza malların parasının bir kısmını verebilirsiniz

yamac
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 06/05/2007 :  20:39:08  Bilgileri Göster  yamac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel bi taktik ama işin eğlencesi yok. Öteki türlü kervanlara dalıp da mal çalmak çok daha güzel.

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
Hoşgörülülükte deniz gibi ol
Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.

Mevlana

Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/05/2007 :  18:27:47  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
diyelim arkadaşın malı yere bıraktı tenha bi yerde.o tenha yerden yüksek lvli hunter çıkarsa nolcak:D
Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 09/05/2007 :  22:29:17  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yüksek lvl hunter çıkarsa kaç bence ben bu taktikle lvli 2 yaparsın thiefliğin thieflik yapmak daha eğlenceli olur daha zorlu:DDDDDD
Sayfanın En Üstüne Git

eo134
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 31/05/2007 :  14:28:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dalalım diyosunda ya bir yıldızlı ıse

server:rome
lvl:30
name:eo13
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/05/2007 :  21:17:18  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tif dalmıcak ki zaten.trader malları yere sercek tif toplucak.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000