|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/05/2007 : 21:17:38
|
Oyunu tekrar oynamaya ve Full Str - Heuksal yeni bir karakter açmaya karar verdim. Yeni karakterim için sizden yardım istiyorum.
İlk sorum şu, Full Str karakter Armor mu Protector mu giymeli? Armor olursa MvP, Protector içinse PvP'de çok iyi diyorlar. Ben, şahsen, bundan öncesinde Armor kullandığım karakterlerde daha mutluydum, çünkü oyun PvP'den çok MvP ağırlıklı ve canavarların çoğu Magical Attack'tan öte Pysical Attack kullanıyor. Bu durumda sizlerin görüşü ne?
İkinci soru, ordan burdan şu tip alıntı yazılar buldum, bunları kullanmaya karar verdim. İki adet buldum yalnız bunlar birbiriyle çelişiyor. İlk önce yazıları vereyim, sonra sorulara geçicem.
#1 FULL STR FIRE YAPILANDIRMALAR: Full STR yapilandirmalar nukerlardan daha az damage verirler ama cok daha fazla Hpleri vardir. PvP de epey iyidirler fakat PvE de daha yavastirlar. Bu sebepten INTlere oranla daha yavas LVL atlarlar. Adi uzerinde bu yapilandirmalar full STRdir, bir iki int veriyim de manam artsin magical damageim yukselsin diye dusunmek yanlistir. Verdigim yapilandirmalarin sp yuku size cok gelebilir o zaman opsiyonel olanlari almayin.
FIRE GLAVIE: HEUKSAL 90 FIRE 90 LIGHT 40 HEUKSALDAN: 1 ve 2 skilleri hic acmayin cok kotuler (annihilating ve fanning) Heuksal Spear Series max soul departs series max ghost spear series max chain spear series lvl 69 da acilan 6li chain cok guzel =) flying dragon series max
FIRE: fire force max flame body max fire protection max flame devil force max
LIGHT: lvl 40a kadar grasswalk max concentration optional heavens force optional
-
#2 GLAVIE YAPILANDIRMA;
Annihilating blade series:1 yapin up'lamayin lvl 14'e kadar yardimciniz olur
Fanning spear series:Acmayi aklinizdan bile gecirmeyin
Heuksal Spear series:1 yapin up'lamayin 14 lvl'e kadar yardimciniz olur
Soul Departs Spear Series:En guclu skiliniz sp farm yapmiyorsaniz mutlaka lvlnizle esit tutun
Ghost spear Attack Series:Soul spear series ile gercekten iyi ikili olsturuyorlar mutlaka acilmali
Chain spear attack series:bildigimiz combo pvp icin kotu mvp icin cok yararli
Flying Dragon spear Series:Mutlaka acilmali uzaktaki mob'a yaratiga gercekten iyi hasar veriyor
Bunlar Full str glavie yapilandirmadir.Glavie fire kullanmali cold verip defensiniz dusuk oldugu halde birde az vurursunuz.
-
Şimdi... Bildiğim kadarıyla 'Fire Protection' kalkanla alakalı bir skill. E o zaman #1'de Heuksal'da işi ne? Kalkanla alakası yoksa da cevap verin lütfen.
Diğer soru ise şu. #1'de 'Heuksal Spear' serisine verebildiğiniz kadar verin demiş #2'de ise sadece lwl 14'e kadar yardımcı olması için 1UP verin demiş. Hangisini uygulamalıyım?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/05/2007 : 21:47:37
|
bence 29 lvle kadar armorla git 29 dan sonra germant.ve iyi sp kas.soul spear,ghost spear,flyin drogon spear.bu skilleri uplaybildiğin kadar upla.wolf bite spear türlerin uplama çok gereksiz. |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/05/2007 : 21:51:32
|
Heuksal Spear'ı ne kadar UPlayayım? |
Mahatma Gandhi |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 20/05/2007 : 21:54:08
|
"İlk sorum şu, Full Str karakter Armor mu Protector mu giymeli? Armor olursa MvP, Protector içinse PvP'de çok iyi diyorlar. Ben, şahsen, bundan öncesinde Armor kullandığım karakterlerde daha mutluydum, çünkü oyun PvP'den çok MvP ağırlıklı ve canavarların çoğu Magical Attack'tan öte Pysical Attack kullanıyor. Bu durumda sizlerin görüşü ne?"
Her ikisi de değil(tercihe göre 18'e kadar armor) garment. Şimdi üstünüzü defans olarak görmeyiniz. başlıkta da denildiği gibi heuksal bir karakter yakından saldırır. Armor giydiniz diyelim, az damage alır kesersiniz, orda kalırsınız. Garmentte 10 yaratıkta 1 pot fazla yakarsınız ama 2. yaratığa %20 daha hızlı gittiğiniz için armordan hızlı kasarsınız ve garment olduğundan alacağınız ek hp potları mp pot atarak kapatabilirsiniz(%20 mana save)
"İkinci soru, ordan burdan şu tip alıntı yazılar buldum, bunları kullanmaya karar verdim. İki adet buldum yalnız bunlar birbiriyle çelişiyor. İlk önce yazıları vereyim, sonra sorulara geçicem."
Çelişmesi gayet doğaldır çünkü char yapılandırma resmi kanun değildir. Herkes beğendiği tarzı yayabilir.
Level sınırı 80 olduğundan sana önerdiğim skiller şunlardır: heuksal- 80 ilk skill: 1 level ver, bırak 2. skill: açma 3. skill : 1 level ver bırak stun skilleri:maxx ghost spear serileri: max ismini unuttuğum glavie fırlatılan skill: max pasif max
Fire- 80: imbuelar max phy atk max fire shield için sana tavsiyem earth terörist görevinde 3 puan vermen ve küçük pillerden kullanman. mag def: max fire tower: gereksiz pasif max
lightning 80- grass walk max mag bufflar max concentration max pasif max cold lv 58 phy def buff max
2 mastery level daha artırabilirsin 298 oluyor :)
Gelelim heuksalda neden o tavsiyelerde bulunduğuma. soul spear+ghost petal = ölü bir yaratık. ölmediyse 1 levelde olan 5 skillini vurabilirsiniz. 31'de gelen glavie atma max çünkü hem yaratığı çekip zaman kazanırsın hem de %25 kadar canını indirirsin. Soul spear+ghost pedal zaten sonsuza kadar gider çünkü ghost pedalı vurduktan sonraki beklemede soul dolar, onu vururken ghost dolar. Diğer skillere bu yüzden gerek yok.
2. sıradaki glavie buff ise 80 olunca max. çünkü nukerlara karşı işini sağlama alırsın. Eh zaten armor giyersen ve onu da açmazsan en son gördüğün şey adamın 2. nükü hazırladığıdır:)
"Şimdi... Bildiğim kadarıyla 'Fire Protection' kalkanla alakalı bir skill. E o zaman #1'de Heuksal'da işi ne? Kalkanla alakası yoksa da cevap verin lütfen."
Kalkanla alakalı değil, kalkanla kullanılan bir skill. Bütün charlar statue effect(fire,poison vb) yer. Kalkan takıp onu açarsın ve effect azalır. Böylece küçük pill kullanarak da geçirebilirsin effecti. Ekonomi için :)
Kombo mvp için zaten gereksiz. 2 vuruşta ölmezse ya düz vurursun ya 5 skillini vurursun. 80 olunca açabilirsin komboları. pvp için de gereksiz çünkü karşıdakinin atağını kesmiyor. Belki stunladıktan sonra chain spear 6lı 4lü kombolar üstüne 5li kombo falan atarsın da gereksiz.
Ek: yazasıya bikaç mesaj bile gelmiş :)
|
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 20/05/2007 : 22:15:14
|
2. sıradaki glavie buff ise 80 olunca max. çünkü nukerlara karşı işini sağlama alırsın. Eh zaten armor giyersen ve onu da açmazsan en son gördüğün şey adamın 2. nükü hazırladığıdır:)
-
Hocam senin dışında kime sorduysam herkes Armor dedi. İlk Char Armor'du. Hiç bi' yaratığa yatmıyorduk. Tavsiyenle Garment Char açtık. Yerden kalkmıyor diye oyunu bıraktım. :P Parayı kervanla değil de canavarların içinden çıkan itemleri satarak kazanmayı düşünüyorum. Bu nedenle PvP bana pek lazım olmayacağı için Armor daha uygun, değil mi? |
Mahatma Gandhi |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 20/05/2007 : 22:19:14
|
Yerden kalkmıyorsa senin sorunun :D Yukarda garmentin önemini sayarken pvp için demedim. %20 daha hızlı gidersin yaratığa bu da lightning bufflarıyla birleşinde çok büyük bir hız farkı yaratır armor çarlarla. Kasmanı bayaa hızlandırır. Str adam yatmıyor ha garment ha armor(Yani şahsen bende yatmıyor :p) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|