|
Yazar |
Konu  |
murataydemir193
Üye

Turkey
İleti 99 |
İletim - 22/05/2007 : 15:14:36
|
‘Eurovision’da 1’inci olan şarkı çalıntı’ 52. Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinci olan Sırbistan adına yarışan Maria Serifoviç’in seslendirdiği “Molitva” şarkısının çalıntı olduğu iddia ediliyor.
PRISTINE - Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de düzenlenen 52’nci Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinciliği kazanan Sırbistan “Molitva” (Dua) isimli şarkısı, Arnavut “Ndarja” (Ayrılık) şarkısına çok benzediği, özelikle de nakarat melodisinin aynı olduğu idda ediliyor. Söz konusu şarkı, 2006 yıllında Arnavutluk’ta düzenlenen TOP FEST Şarkı Yarışması’nda şarkıcı Soni Malaj tarafından söylenmişti.
Arnavut sanatçı Soni Malaj, NTV’ye yaptığı açıklamada, “Sırbistan’ın şarkısını duyunca şaşırdım. Bir anda sandım ki benim şarkım başlıyor. Şu anda kararı müzik uzmanlarına, son kararı ise Eurovision jürisine bırakıyorum” dedi.
Daha iyi anlamak için izleyin: http://www.youtube.com/watch?v=mn0WAvFh9GQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Entvmsnbc%2Ecom%2Fnews%2F408025%2Easp |
xxxoooxxx |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 22/05/2007 : 16:02:40
|
Çok küçük bir benzerlik bence. |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 24/05/2007 : 21:55:15
|
Nasıl birinci oldular anlamamıştım zaten.
Copy/Paste yapmışlar :) |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 25/05/2007 : 13:52:28
|
bence eurovisiondaki hiç bi şarkı bizimkinden güzel değildi ztn bende anlamadım nsl 1. oldular!!Bence de çalınmıştır.... |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 26/05/2007 : 22:04:47
|
Bence açık ara en iyi şarkıydı :)) Bir bana değişik geldi sanırım.
Şarkıyı besteleyen kişinin, birkaç notayı aldığını itiraf ettiğini duymuştum... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|