|
| Yazar |
Konu  |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 31/05/2007 : 19:40:25
|
Geçen sene aklıma geliyor ya :S bariz hatalı 2 matematik sorusu vardı. Bunu ben görüyorum, bunu hazırlayan vatandaş nasıl görmez, geometriyi nasıl bilmez hala akıl sır erdiremiyorum x_X
Neyse öneriler: peh ne ki her hafta var dershanede bu sınavlardan modunda durun.
Kendinizi kasmayın çünkü uçuk sorular sorulmaz o kadar. Sorulsa bile sadece siz olmayacaksınız yapamayan ve o sorudan o kadar çok kaybetmeyeceksiniz.
"Ay şurdan eksik, burdan eksik off nasıl kapatacam?" diye düşünmeyin. Konu dağılımlarında ağırlıklı yerlerdeki eksiklere çalışın.
Hatırlıyorum da en ciddi çalışmam oks'den 13 saat önce trigonometriye bir göz atmamdı =) Bu sınavın önemi dikkatinizi daha da vermenizi sağlar ve daha iyi sonuçlar yaparsınız bnce dershane sınavlarına göre. Bu yüzden dershanede puanım az geliyor, hiç bir yere giremeyeceğim şeklinde komplekse girmeyin.
Heyecan zaten kesinlikle olmamalı. Alt tarafı hayatınızı etkileyen bi sınav =P. Sabah hafif kahvaltı edin ve zinde olun. Bir gün önceden alem yapmayın =) Dershanenin en iyi 2 öğrencisi bi kere öss'den önce kafayı bulmuş, sınav saatinde dağ başında uyuyorlarmış =) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 31/05/2007 : 20:40:34
|
| Belki biraz alakasız olacak ama sınavı kazanırsanız Saint-Joseph lisesine girip hayatınızı karartmayın!! |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 31/05/2007 : 20:48:28
|
Arkadaşlar gerekli şeyleri söylemişler diyecek bir şey kalmamış ztn..:)
İlk 5 türkçe sorusunu yapınca öyle bir kaptırıosnki sınavai heyacan fln düşüneceğin en son şey oluyor..:) |
 |
|
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 31/05/2007 : 21:19:14
|
| çok tşk ederim önerileriniz için kesinlikle bunları uygulayacağım |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 31/05/2007 : 21:20:48
|
Bak şimdi gençliğimi hatırladım.
Heyecan yapmaya gerek yok o kadar zor bişey değil aslında.Mesela ben dersane sınavlarında yaptığımdan daha yüksek puan almıştım.Rahat rahat yapın.Son bikaç gün keyfinize bakın,ders çalışmayın.Sınavdan sonra zaten koca bi tatil var onu düşünüp rahatlayın. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Konu  |
|
|
|
|