|
| Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 12/07/2007 : 10:19:08
|
beklenen gün geldi çattı arkadaşlar.birazdan sınav sonuçları açıklanıyor. hadi hayırlısı |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
|
RealBetmen
Üye

İleti 136 |
İletim - 12/07/2007 : 10:19:52
|
| ÖSS'ci arkadaşlara şimdiden tebrikler...Herşey gönlünüze göre olsun. |
MiK Family
|
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 12/07/2007 : 10:32:50
|
sonuçlar açılandı.içine etmişim :( geçen yıldan kötü.hiç çalışmadan girmenin bedeli. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 12/07/2007 : 11:12:11
|
| Ben de kardeşiminkine bakıyorum ama sayfalar bir türlü açılmak bilmiyor.Şu an herkes yüklenmiş durumda, site çökmese bari :) |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 12/07/2007 : 11:26:40
|
| Ben bi tane konu açmıştım da neyse... Kardeşime baktım fena değil, inşallah olacak. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 12/07/2007 : 13:08:35
|
| bizm bi arkadas 365 alms fizik tedavi istiodu olr heralde ben oraı 350 die biliorm |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|