|
| Yazar |
Konu  |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 09/06/2007 : 16:52:08
|
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Are you readdyy?? :P:P
Son dk ya kadar calısın derim, yok sn gün calısmayın fln hepsi hurafe, ne kdr soru çözerseniz okdr ii bndn sölemesi..
Bencede eğer son gün coğrafyada iki uafk etefek tekrar yapsaydım şu anda Fen Lisesinde olcaktım.Sabah çok ağr kahvaltı yapmayın kahve içn uykunuz açılır,çikolata yiyyin beyniniz çalışsın böyle şeylerede çok fazla inanmayın..Bunlar tam rtersi etki ypıp uykunuzu getirip ,üzerinize reabet çökemesine neden olabilir benden söylemesi..Hepinize başarılar  |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/06/2007 : 19:09:58
|
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Son dk ya kadar calısın derim, yok sn gün calısmayın fln hepsi hurafe, ne kdr soru çözerseniz okdr ii bndn sölemesi..
Hurafe değil. Doğru. Bütün bir sene çalışmamış birinin son gün çözmesi neye yarar? Peki, bütün bir sene çok çalışmış veya sistemli çalışmış birinin artık son gün çalışmasına ne gerek var? Aksine son gün dinlenmesi yararına olur, rahatlayabilmek açısından... Yapılası yöntemlerden biri de, son bir deneme sınavı daha çözüp artık sonlandırmaktır. Neyse, artık dinlenin zaten gençler :). |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 09/06/2007 : 19:48:46
|
Konu tekrarı her zmn iyidir. OKS den sonra dinlenecek zaman cok..1 soru cok şeyi değştirir bn bu görüşden yanayım..
OKS ye girecek herkese şimdiden başarılar.. |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 10/06/2007 : 12:49:36
|
Eee ötün bakaLım nasıL gecti sınav  |
 |