Birşey diyeceğim bende varım COD2 uyar.Arkadaşlarla takılıyoruz ara sıra.Çok iyi sayıLmam ama genede orta seviyede kapışırım.Önemli olan yürek ve takım oyununa uymak gerekirse ben en önden gider düşmanın yerini belli ederim
Varsa diablo 2 oynicak ve yüklü olan, benim msn adresimden dosyaları istesin, can_arman@hotmail.com çok kral oluyo bu ''dtürk'' diye bi server ama çok güzel lag da yok single gibi
Bence Cabal'a başlayalım. Nasıl olsa free2play olmasına 4 gün kaldı. Biz anlaştık arkadaşlarla guild işine falan gircez. Girmek isteyenleri guild imize alırız.
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.
Benim oyun COD'dan yana.Çok pis pusarım adamlar ne oldunu almadan direk yerde.Genelde ölülerin arasına yatarım kimse farketmiyor ama bazı deneyimli oyuncular ölülerede sıkıyolar oun için dikkatli olmak lazım bizim için gerekli olan antreman ve taktik bunu da çabalarsak giderebilirz diye düşünüyorum.Bence en kısa zamanda başlayalım.