yardımınızı istiyorum deniyorum ama olmuyo arkadaşımın msn sinin şifresini o değiştirdikçe yine kırıyolar yardım.......
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
ama benim elimde değilki adam programla kırıyo şifreyi gizli soruyla fln değil...o yüzden 15 gün girememe gibi bi şansımız yokki bizim adresimizden başkalarıyla konuşuyo
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
Nasıl yav? Doğru düzgün bir şifreyi kırabilecek bir insan evladı var mı ki? 16 haneli büyük küçük harf ve sayı içeren bir şifreyi kırmak mümkün değil (böyle yapmanızı tavsiye ederim tabii). Belki mümkün ama onu yapabilecek bir bilgisayar ve bilgiye sahip insan mail kırmak ile uğraşmaz zaten. MSN üzerinden trojan atıyor demek sana.
Gizli soru vs. değişiyor hepsi ayarlarda bir yerde. Hatta direkt 'Cancel Account' da var.
O kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyodur ama sen bi ad-ware ve spyware indir bilgisayarını bi güzel tarat. Solucan felan varsa ortaya çıkar.
-Şifreni programla kıramaz senin düşüncen yanlış. Cafeden giriyorsan mutlaka pc keyloggerlıdır. -Fake mail yemişsindir. -Es.....tools adında bi program var, kendini hacker sananlar mutlu olsun diye, o programla bilgisayarına girip key kurmuş olabilir
3. ihtimal çok az, bağlantının herkese açık olması söz konusu ama ilk iki yöntemden dolayı olabilir.