|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 18/06/2007 : 13:11:58
|
Hackerımız açıkladı.
Başka bir şey de:
- Kişi listeni kopyala - yeni hesap aç - kişi listeni o çocuk dışında geçir - Çocuğu döv
4. basamağı sakın atlama =) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 18/06/2007 : 14:18:33
|
alıntı: DeatH_SoldieR tarafından yazılan:
"Hackerımız açıkladı"  Ben sadece kendimi hacklerim be  ------------------------------------- Bırak hemen dövme çocuğu felan git bi nutuk çek belki utanır itiraf eder, etmezse döversin :)
Not:İlk darbeyi sen vur sonra kapan :D
yok ya çocukta kızarcak yüz yok ki okulda öğretmenler o kadar şey söylüyo çocukta tık yok...insanın bi yüzü kızarır onda o gurur nerde...Ben istediğimi yaparım kimse bana karışamaz dio yüzünede söylüyoruz hatta bikaçkere gidip babasına da söledik rahatsız edioı die ama çocuk babasınada karşı gelio |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 18/06/2007 : 15:36:57
|
örnek şifre:galatasaray-1905 buna benzer bişey yaparsa şifresini kıramazlar ;) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 18/06/2007 : 16:36:39
|
O zaman sen o çocuktan uzak dur :D Arkadaşların söylediği gibi yeni bir hasap aç ve o çocuğu ekleme sorun kökten halolur :D |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|