AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Hotmail hesabı nasıl kapanır?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/06/2007 :  22:24:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu benim ilk forumum.Ben "Aga +rep" zırvalıkları nedir bilmem.Yanlış anlama ne olduğunu biliyorum ama hiç başka bi forumda zamanımı geçirmedim...
üyeliklerim vardır onlarda 'linkleri' görebilmek için..neyse.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/06/2007 :  22:26:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Senin mesajına kadar kim nerede nasıl bir hakarette bulunmuş, gösterebilir misin?

Sana ters çıktım çünkü olayı kişilere hakarete indirgedin ve 'şaka' yaptığına dair bir unsur bulamadım mesajının ilk paragrafında.

Yöneticiliğim konusunda bir şikayeti olan varsa, editöre şikayette bulunur. Burada ahkâm kesmek haddinize düşmüyor. Burası serbest bölüm, konular aşırı toz duman olmadığı müddetçe bir miktar esnekliğe izin veriyoruz, ama böyle sıkıştığınız zamanlarda tepemize çıkın diye koz vermek için değil... Konunun sapmasını istemiyordun da niye önce bir 'laf döşeyip' sonra konu saptı demeye getirdin...

Her neyse, halen subjektif yaklaştığımı düşünüyorsan, Galatasaraylı bir yönetici çağırırız madem, o da irdeler mevzuyu.

Dipnot: Ayrıca demin attığım mesajımın yöneticilik statümle bir ilgisi yoktu, dışarıdan bir katılımcı gibi durum değerlendirmesi yaptım ve yazdım.
Sayfanın En Üstüne Git

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/06/2007 :  22:34:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
aslında galatasarayın fenerbahçeyi yenceği kimsenin aklına gelmez belki de bu şifre daha dayanıklı olur

alıntı:
Fener6-Galata0 yazınca daha zor kırılır :P

Buyur.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/06/2007 :  22:40:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eee, hakaret mi şimdi bunlar?

Kullandığınız kavramları sorgulamanızı öneriyorum.

Hakaret değil ama 'tahrik' klasmanına girebilir. Ancak takım bazında bir çekişmenin ürünü olan 'espri' bazlı söylemlerdi hepsi.

Sizin işin içine "seviyelerine inmeyelim" şeklinde dalmanız, olayı kişilere ve karakterlere yöneltti.

Daha da uzatmıyorum mevzuyu, herşey apaçık ortadadır daha da fazla açık olamam sanırım.
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 20/06/2007 :  22:41:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aranızdaki tartışmaya taraf olmak istemem zaten şimdi bu konudaki son iletimi atıcam.

Burda söz konusu olan takımların önplandalığı, popülaritesi veya başarısı değil. Senin orda yazmış olduğu seviye içeren sözlerle bizim seviyemize inmeme tenezzülün bu sonuçları doğurdu. Yani hiç alıntı yapmana gerek yok, alıntı yapman gereken tek yer o seviye geçen kısım.
Bir fenerbahçeli olarakta CrAzY_IVAN kendisine seviyesiz denilmesini rahat karşılayamamış olabilir gayet doğaldır.
Bilmem anlatabildim mi.

Tartışmanın büyümemesi gerek aslında. Size iyi fikir alış verişleri.

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000