|
Yazar |
Konu  |
hasantahsinq
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/06/2007 : 22:24:09
|
Bu benim ilk forumum.Ben "Aga +rep" zırvalıkları nedir bilmem.Yanlış anlama ne olduğunu biliyorum ama hiç başka bi forumda zamanımı geçirmedim... üyeliklerim vardır onlarda 'linkleri' görebilmek için..neyse. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/06/2007 : 22:26:19
|
Senin mesajına kadar kim nerede nasıl bir hakarette bulunmuş, gösterebilir misin?
Sana ters çıktım çünkü olayı kişilere hakarete indirgedin ve 'şaka' yaptığına dair bir unsur bulamadım mesajının ilk paragrafında.
Yöneticiliğim konusunda bir şikayeti olan varsa, editöre şikayette bulunur. Burada ahkâm kesmek haddinize düşmüyor. Burası serbest bölüm, konular aşırı toz duman olmadığı müddetçe bir miktar esnekliğe izin veriyoruz, ama böyle sıkıştığınız zamanlarda tepemize çıkın diye koz vermek için değil... Konunun sapmasını istemiyordun da niye önce bir 'laf döşeyip' sonra konu saptı demeye getirdin...
Her neyse, halen subjektif yaklaştığımı düşünüyorsan, Galatasaraylı bir yönetici çağırırız madem, o da irdeler mevzuyu.
Dipnot: Ayrıca demin attığım mesajımın yöneticilik statümle bir ilgisi yoktu, dışarıdan bir katılımcı gibi durum değerlendirmesi yaptım ve yazdım. |
 |
|
hasantahsinq
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/06/2007 : 22:34:12
|
alıntı: aslında galatasarayın fenerbahçeyi yenceği kimsenin aklına gelmez belki de bu şifre daha dayanıklı olur
alıntı: Fener6-Galata0 yazınca daha zor kırılır :P
Buyur. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/06/2007 : 22:40:44
|
Eee, hakaret mi şimdi bunlar?
Kullandığınız kavramları sorgulamanızı öneriyorum.
Hakaret değil ama 'tahrik' klasmanına girebilir. Ancak takım bazında bir çekişmenin ürünü olan 'espri' bazlı söylemlerdi hepsi.
Sizin işin içine "seviyelerine inmeyelim" şeklinde dalmanız, olayı kişilere ve karakterlere yöneltti.
Daha da uzatmıyorum mevzuyu, herşey apaçık ortadadır daha da fazla açık olamam sanırım. |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|
|
|