|
Yazar |
Konu  |
hasantahsinq
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/06/2007 : 22:46:52
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Eee, hakaret mi şimdi bunlar?
Kullandığınız kavramları sorgulamanızı öneriyorum.
Hakaret değil ama 'tahrik' klasmanına girebilir. Ancak takım bazında bir çekişmenin ürünü olan 'espri' bazlı söylemlerdi hepsi.
Sizin işin içine "seviyelerine inmeyelim" şeklinde dalmanız, olayı kişilere ve karakterlere yöneltti.
Daha da uzatmıyorum mevzuyu, herşey apaçık ortadadır daha da fazla açık olamam sanırım.
Peki bende tartışmayı bitiriyorum.Rahatsızlık çıktıysa özür diliyorum forumdan.Ayrıca "Seviyelerine inmeyelim" sözü geçen mesajımı düzenliyorum ;). |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/06/2007 : 22:47:02
|
alıntı: DeatH_SoldieR tarafından yazılan:
Bir fenerbahçeli olarakta CrAzY_IVAN kendisine seviyesiz denilmesini rahat karşılayamamış olabilir gayet doğaldır.
Yok efendim, işin Fenerbahçeli olmamla zerre ilgisi yok, hatta sonradan gelişen muhabbetle bir mesaj dışında alakam da yoktu. Futbol çerçevesi dahilinde edilen hakaretleri de hiç üzerime alınmam ama insanların bir takım uğruna aşırı derecede hırslanıp, gözlerinin körleşmesine anlamam veremem ve kızarım.
Yukarıdaki mesaj için ekleme: Teşekkür ediyorum. Bu mesaj içindekileri de üzerinize alınmayınız, genele hitabendir. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 21/06/2007 : 08:26:47
|
ya bi espiri yaptık şurda onunda suyu çıktı.
herneyse herşey çözüldüğüne göre ve krocanlarda burda olmadığına göre
dağılın uleyynnnnn! :)) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 21/06/2007 : 09:07:18
|
bende hepinizden özür diliyorum.. |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|
|