|
Yazar |
Konu  |
__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400 |
İletim - 27/06/2007 : 10:57:52
|
Ben genelde böyle konusmalara tartışma derim alışkanlık olmus...  |
... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 06/07/2007 : 22:18:10
|
Vay be! Bugün gittim gördüm izledim filmi. Off be kardeşim neydi öyle film... Tam adına, kalitesine, geçmişine, karizmasına yakışır bir Transformers filmi olmuş. Sanırım daha iyisi beklenemezdi. Karakterler, özel efektler, hele o arabalar yok mu bitirdi beni :)... Neyse halen filmin etkisindeyim, gidin izleyin, adrenaline doyun ne diyeyim başka.
Dip: Bu arada Kaan, ikimiz de bilememişiz, sarı araba Mustang değil, Chevrolet Camaro imiş ve Bumblebee kendisi :). Baya bir rolü var ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Bumblebee_(Transformers) |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 07/07/2007 : 00:44:15
|
OO Altuğ beğenmişse ben kesinlikle giderim. Benim de çocukluğumun çizgi filmiydi.
- Oğlum!! Sevdiğin arabalar çıkı gel izle, bak seninki şahlandı - Huhuhuhuhuh Anne bende böyle bir şey olmak istiyorum.
Çocukluk işte =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400 |
İletim - 07/07/2007 : 09:27:39
|
FAzla bilinmeyen bir şehirde oturunca bazen böyle ufak sorunlar çıkıyor burda...
Ne yazıkki bizim buraya yani FEthiyeye daha gelmedi film bu çok üzücü birşey fakat geldiği saat gidip izlemeyi planlıyorum gerçekten dediğiniz gibiyse :D şuanlık sadece fragmanlarla yetiniyoruz.. :D:D |
... |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 07/07/2007 : 10:35:14
|
Ben niye hatırlamıyorum bu çizgi filmi:(.Çok mu küçüktüm acaba:(.Ama fragmanını izledim süper bir filme benziyor:) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|