Sayfanın en altına git Transformers: CYBERTRON , Transformers: ARMADA , Transformers : ENERGON bölümlerinin en iyi çizgi filmleri tam olarak mevcut ama biraz uzunca beklemen gerekecek...
Gittim. Çok harika bir film değil.Çok kötüde değildi. Bir süre sonra robotlar öyle hızlı savaşıyolarki algılama sorunu çektim hangisi hangi robot diye... Birde anlamadığım bir şey var;
Küpü korumak için hangi mantıkla barajdan şehire getiriyolar?
Başka renk bulamadım
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Gittim. Çok harika bir film değil.Çok kötüde değildi. Bir süre sonra robotlar öyle hızlı savaşıyolarki algılama sorunu çektim hangisi hangi robot diye... Birde anlamadığım bir şey var;
Küpü korumak için hangi mantıkla barajdan şehire getiriyolar?
Başka renk bulamadım
Evet savaş sahneleri bazen birbirine girebiliyor.
Dikkat Spoiler (Filmden bölüm) içerir.
Şehire getirme işi direkt planları mıydı tam hatırlayamadım, barajdan çıkartıyorlar çünkü Megatron da barajın içinde ve tüm Decepticon'ları oraya çağırıyor, sonra da Bumblebee askerlerin korumasında barajdan küple kaçmaya çalışıyor sonra Autobotlar da katılıyor ona. Sanırım şehir yollarının üstünde olduğundan savaş orada patlak vermiş oluyor, mantığı bu olsa gerek.
Tekrardan izlemek lazım bu filmi, çok fena gaza gelmekten ayrıntılara odaklanamadım hiç :)