AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 İki Şey Hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 28/06/2007 :  12:51:34  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1.Arkadaşlar ben bir şeye kafamı taktım.Battlefield 2'de hızlı koşma düğmesine basıyorum ama olmuyor yada ben düğmeyi yanlış biliyorum.(Soldaki shift e basıyorum.)

2.Bir konuda bir arkadaş Battlefield 2'yi yüklemiş crack yapmış oyun açılır gibi olup kapanıyormuş.Batuhanus cd nin korcan cd olduğunu söylemiş ve konu kilitlenmiş.Ama bu bendede oluyordu.(CD orijinaldi.)Tabi o zaman bilgisayarımın özellikleri düşüktü.Eskisine göre daha iyi bir bilgisayar alıp öyle denedim oldu.Yani demek istediğim şu batuhanus.Bence hiçbir cd korsan olarak görülmemeli!!!
Soru:Elinde cd nin korsan olduğuna dair bir kanıt varmı?
Cevap:Yok!!!

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 29/06/2007 :  02:44:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Soru: Elinde cdnin korsan olduğuna dair bir kanıt var mı?"

Cevap: Var. Hangi orijinal oyunda crack yapılıyor? İçeriğinde crack olan tüm oyunlar, kopyadır.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 29/06/2007 :  11:10:38  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Adam hıncını almak için konu açmış şuna bak ya..

Eğer oyun açılır gibi olup kapanıyorsa ve bilgisayarın iyiyse korsan mı diye sorarım tabii ama bilgisayarın kötüyse sormaya gerek yok zaten..

Crack sadece korsan oyunlarda yapılır.

1. soruna gelelim;options tan tuşu değiştir bir daha dene sonra.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 29/06/2007 :  11:14:20  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca neden bu kadar korsan oyunlara karşı olduğumu belirteyim belki örnek alırsın..

Adamlar o kadar okuyor,çalışıyor yaklaşık 5 yılını harcayıp bir oyun yapıyor ve bu oyununu ucuz diye sadece gevurlar alabiliyor(orjinalini).Pahalı olduğu için alamazsın diye bir şey yok.Ben zengin değilim ama harçlığını biriktirip 3 ayda bir oyun alacak kadar imkanım var.Eminim seninde vardır.Belki sen 3 ay biriktirirsin belki de 6 ay.Yeter ki adamların ekmek teknesiyle oynama.

Cd de korsana son! (By Gaffur)
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 29/06/2007 :  20:36:32  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

"Soru: Elinde cdnin korsan olduğuna dair bir kanıt var mı?"

Cevap: Var. Hangi orijinal oyunda crack yapılıyor? İçeriğinde crack olan tüm oyunlar, kopyadır.

Orijinal bir Battlefield 2 cd sinde crack yapılıyormuş demek ki...

Batuhanus sana birşey sorcam.Korsan oyunlara bu kadar karşı olduğuna göre sendeki bütün oyun cd leri orijinal olsa gerek(benim tahminim).

Bu arada yardım ettiğin için sağol.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 29/06/2007 :  23:14:07  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet hepsi orjinal zaten oynadığım 2-3 oyun var.

Dip:Küçüklüğümde almış olduğum 1-2 oyun hariç.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000