1.Arkadaşlar ben bir şeye kafamı taktım.Battlefield 2'de hızlı koşma düğmesine basıyorum ama olmuyor yada ben düğmeyi yanlış biliyorum.(Soldaki shift e basıyorum.)
2.Bir konuda bir arkadaş Battlefield 2'yi yüklemiş crack yapmış oyun açılır gibi olup kapanıyormuş.Batuhanus cd nin korcan cd olduğunu söylemiş ve konu kilitlenmiş.Ama bu bendede oluyordu.(CD orijinaldi.)Tabi o zaman bilgisayarımın özellikleri düşüktü.Eskisine göre daha iyi bir bilgisayar alıp öyle denedim oldu.Yani demek istediğim şu batuhanus.Bence hiçbir cd korsan olarak görülmemeli!!! Soru:Elinde cd nin korsan olduğuna dair bir kanıt varmı? Cevap:Yok!!!
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Ayrıca neden bu kadar korsan oyunlara karşı olduğumu belirteyim belki örnek alırsın..
Adamlar o kadar okuyor,çalışıyor yaklaşık 5 yılını harcayıp bir oyun yapıyor ve bu oyununu ucuz diye sadece gevurlar alabiliyor(orjinalini).Pahalı olduğu için alamazsın diye bir şey yok.Ben zengin değilim ama harçlığını biriktirip 3 ayda bir oyun alacak kadar imkanım var.Eminim seninde vardır.Belki sen 3 ay biriktirirsin belki de 6 ay.Yeter ki adamların ekmek teknesiyle oynama.