Evet Rmn'ye katılıyorum. Bu şekilde (kategorilere ayrılmış şekilde) daha özgür bir anket yaratılmış olur kanaatindeyim. Ama yine de "Yılın En İyi Oyunu" adlı bir ankette yanlış sayılmaz tabi ki. Fakat mümkünse araştırma yaparak oyun isimleri arttırın çünkü bu aynı oranda katılımı da yükseltecektir... Bunu göz önünde bulundurun.
daha fazla seçenek vereyim: a)gta vice city b)FİFA 2004 c)enter the matrix d)max payne 2 e)c&c:generals zero:hour f)HALO combat evolved g)sımcıty4 h)battlefıeld 1942 ı)dungeon siege ayrıca bidiğim kadarıyla call of duty 2004 te çıktı.
Bence bu senenin iki iyi oyunu var. C&C:Generals Zero:Hour ve Grand Theft Auto Vice City
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Bence bu senenin iki iyi oyunu var. C&C:Generals Zero:Hour ve Grand Theft Auto Vice City
bence bi de Enter The Matrix Bora abi başkasının düşüncesini bilemem ama oyundaki focus hareketlerini yapınca hoşuma gidiyor(aksiyon,atraksyon oluyo)(tabi bu benim düşüncem sizin düşüncelerininze saygım var