AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyun yok, Konu yok
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/02/2004 :  20:44:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım herkes son zamanlarda forumda konu sıkıntısı geçildiğinin farkındadır. Bunun en önemli nedeni uzun süredir piyasaya yeni ve kaliteli oyunlar çıkmıyor. Pek çok oyunun ismi dolanıyor ama hiçbiri raflarda yerlerini almadı. Bu olay daha nereye kadar gidecek ve oyun firmalarının yaşadığı bu sanal krizlerin anlamı ne??

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 21/02/2004 :  21:31:15  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sıkıntıda freelancer isimli oyun iyi geldi bana. bir hafta idare etti nerdeyse.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

tuta
Üye

Turkey
İleti 202

İletim - 21/02/2004 :  23:02:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla şimdi durgun ama yakında patlayacak gibi duruyor
çıkacak oyunlar:
MOH:Pasific Assault
Half Life 2
Unreal Tournament 2004
Driver 3
Sims 2
Far Cry
Pusu:)
Kabus 22:)
birkaç tane unutmuş olabilirim eklersiniz

Oyun oynayanlar iyi oynamak için hile yapar en iyi oynayanlar asla hile yapmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 21/02/2004 :  23:55:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2004 mayıs haziran gibi şenlenecek sonlarında ve 2005 te caşacaz
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 22/02/2004 :  02:06:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Farkındasınız değilmi yeni çıkacak bir yasa var telif hakları ve ağır cezalar.Çıkarsa gelen oyunlardan artık seçmeler yaparız üç ayda bir tane ve ben şunu on saatte bitirdim ben bunu hemen bitirdim başka yokmu:)Sohbetleri tarihe karışır.Birde yeni oyunların çıkmasından ziyade izlediğim kadarı çoğunlukla çıkan oyunların multi destekli olması ve firma tarafından devamlı mod map patch vs. ile desteklemesi yani aldığı oyuna hakkını vermesi oyun aralarını uzatıyor.Haliyle ülkemin güzel insanları malesef bildiğimiz ekonomik şartlardan ve en pahalı düşük int. sisteminden dolayı öyle bakıyor yeni oyun çıksa da tek gözlü amcadan alıp oynasak.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/02/2004 :  10:42:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Telif hakları müzik ve film sektöründe varda ne değişti bana birisi bunu açıklayabilirmi?? Oyun için telif hakkı çıkarsa (belkide çıkmıştır bilemiyorum) sadece oyunların satıldığı yerler değişir o kadar. Yasal dükkanlar yerine köşe başlarında film satıcılarının tezgahlarındaki yerini alır... Sanırım bundan başkada büyük bir değişiklik olmaz....

Tabiiki bu doğrumu derseniz kesinlikle yanlış ama kısır bir döngü içerisinde insanların fazla bir seçeneği olmadığı sürece yapılacak fazlada birşey yok...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000