AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Barış Akarsu'nun yanındayız...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 02/07/2007 :  19:37:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ödem oluşmuş ve beyni uzun bir süre oksijensiz kalmış sanırım.Beyin ölümünün büyük bir kısmı gerçekleşmiştir büyük bir ihtimalle...Her gün bir yıldız kayıyor oda bunlardan birisi olacak galiba:(...Kişiliğiyle ve hayata bakışıyla örnek bir insandı benim gözümde...
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 02/07/2007 :  20:02:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öz€L Bodrum Hastanesi'nin yan tarafında evimiz..Tanıdık bir doktarla konustum,beyin ölümünün gerçekleştiğini söyledi,geri dönmesi zor dedi..Ama Allah'tan ümit kesilmez,mucizelerle büyüyen bir toplumuz..Allah aciL şifaLar versin..
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 02/07/2007 :  21:37:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya tonyparker rica etsek sen bize gelişmeleri takip edip bu konuya yazarmısın ? ben şahsen inanılmaz üzüldüm onun böle bi kaza geçirmesine bana gitarı sevdiren oydu ztn onun için gitara başladım ben o bizi böle bırakıp gidemez daha çok genç kazanacağı bi çok ödül war daha.adanaya gelecek we ben konserine gidince bana imzalı fotorafını werecek ya bu kadar erken ayrılamaz aramızdan ya
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 02/07/2007 :  21:46:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçektende çok üzüldüm Allah acil şifalar versin.

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 02/07/2007 :  22:04:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abuk şarkı yarışmalarından çıkmış en başarılı ve mütevazi bir kişi olarak tanıdım kendisini. Umarım eski sağlığına kavuşup, ailesini ve sevenlerini üzmez. Kendisine acil şifalar diliyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000