Ödem oluşmuş ve beyni uzun bir süre oksijensiz kalmış sanırım.Beyin ölümünün büyük bir kısmı gerçekleşmiştir büyük bir ihtimalle...Her gün bir yıldız kayıyor oda bunlardan birisi olacak galiba:(...Kişiliğiyle ve hayata bakışıyla örnek bir insandı benim gözümde...
Öz€L Bodrum Hastanesi'nin yan tarafında evimiz..Tanıdık bir doktarla konustum,beyin ölümünün gerçekleştiğini söyledi,geri dönmesi zor dedi..Ama Allah'tan ümit kesilmez,mucizelerle büyüyen bir toplumuz..Allah aciL şifaLar versin..
ya tonyparker rica etsek sen bize gelişmeleri takip edip bu konuya yazarmısın ? ben şahsen inanılmaz üzüldüm onun böle bi kaza geçirmesine bana gitarı sevdiren oydu ztn onun için gitara başladım ben o bizi böle bırakıp gidemez daha çok genç kazanacağı bi çok ödül war daha.adanaya gelecek we ben konserine gidince bana imzalı fotorafını werecek ya bu kadar erken ayrılamaz aramızdan ya
Gerçektende çok üzüldüm Allah acil şifalar versin.
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Abuk şarkı yarışmalarından çıkmış en başarılı ve mütevazi bir kişi olarak tanıdım kendisini. Umarım eski sağlığına kavuşup, ailesini ve sevenlerini üzmez. Kendisine acil şifalar diliyorum.