Dota Warcraft 3:frozen throne de bir harita yani bir bölüm adı.Yalnız diğer bölümlere göre farklı yani bunda bina bas asker bas geliş saldır olayı yok.Sadece tek bir hero kontrol ediyosun kontrol etmek istediğin heroyu oyun başında seçiyosun tüm oyun boyunca oynuyosun.
Asıl iş bu heronu güçlendirmekte savaştıkça heron level atlıyo ve güçleniyo yeni büyüleri açılıyo.Sende onu daha güçlü hale getirmek için item alıyosun.Falan filan.Zaten oynayınca görür daha iyi kavrarsın.
Yalnız sen şimdi dota diye aratıp indirip haritaların içine atarsan çalışmayabilir çünkü oyunun sürümünün yüksek olması lazım sen oyunu alıp kurduğunda oyun büyük ihtimalle 1.07 sürümüdür.Benim sana önerim 1.21 sürümünü indirmen.
Dota haritalarının da kendilerine ait sürümleri var 6.36 6.37 6.44 6.45 gibi eğer sen indirirken yanında AI yazıyorsa botlara karşı oynayabilirsin.Oyunu battle netten oynamak istiyorum diyosan battle net içinde bi eklenti var önce onu kuruyosun sonrada eurobattle neti seçip giriyosun.
Battle nete üyelik almak içinse www.eurobattle.net adresini kullanabilirsin.Burdan alacağın kullanıcı adını ve şifreni battle nete bağlanırken yazıyosun.
Oyunda farklı haritalarla oynamak istiyosan www.epicwar.com dan harita indirebilirsin tabi map ın içine at.
Zaten hangi heroya ne kasılır bi türlü öğrenemedim.Bilgisayarada format attım gitti herşey dotayı yeniden yükliyicem.Bu arada hostta oldum.Oyun kurarım oynarız.Öğretirsin bana:D
ben de oldum galiba xD portları açtım fire walldan o portlardan girişe izin verdim ama denemedim daha... Normalde 4vs4 oyna arem yap botlarla onların kastığını öğren biraz sonra sen kendin takılırsın. Heronun özelliklerini iyicene yükselten şeylerden kas. Mesela nevermore a sadece atack ve -armor veren şeylerden kascan naga sirene critic kascan vs
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Dotada 1.21 sürümünden başka netten oynayabilmek için bişey daha gerekiyodu.Eurobattle.net miydi o.Yani biz bişey indiriyoduk orda eurobattle.net gözüküyodu dimi.