|
| Yazar |
Konu  |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 12/07/2007 : 14:58:28
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
sonuçlar açılandı.içine etmişim :( geçen yıldan kötü.hiç çalışmadan girmenin bedeli.
Ben 50 puan yükselttim geçen seneye göre ama görünüşe göre herkes yükseltmiş:(:(:(
Sen konserden konsere koşmayı bırak bakim:) |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 12/07/2007 : 17:36:16
|
ya hocam ben çalışmam nedeniyle pek ders çalışamadım ama şimdi artık bazı şeyler geçte olsa kafama dank etti. seneye ciddi şekilde hazırlanarak giricem sınava.
eh hocam arada sırada gidiyoz konserlere.bırakta o kadarcık olsun. he bide hocam masstivale bu yıl getirilmek istenen ve son anda organizatörlerin elinden kaçırdıkları grupları yzacam sana bi ara. duyunca şok olcam |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 12/07/2007 : 19:35:44
|
Masstivaldeki gruplar iyi gruplar zaten:D.Birde kaçırdıklarımı varmış...Heyecanla bekliyoruz...:)
Hazırlan abi yaş gelmiş 20'ye:)...Hadi ben olsam neyse 18 bile olmadım 2. kez girdim sınava:D
Neyse Ege Makinaya gideceğim galiba...Ya da Yıldız Teknik Mimarlık...Oralara uğrarsan görüşürüz:). |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 13/07/2007 : 08:56:42
|
valla yaş 20 oldu doğru diyosun hocam.bazı şeyler kafaya genç dang ediyor. bu sene ciddi anlamda çalışıp seneye istanbul devlet konservatuarına giricem. senide teprik ederim.herşey istediğin gibi olur inşallah.
bu arada kaçan grupları yazacaktım sana 1- Velvet Revolver 2- Radiohead 3- Iron Maiden 4- The Mars Volta 5- Interpol 6- Manic Street Preachers 7- Belle & Sebastian 8- Foo Fighters 9- Frank Black of Pixies 10 - Keane 11- Matisyahu 12- Patti Smith 13 - PJ Harvey 14 - The Killers 15 - Def Leppard
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 13/07/2007 : 11:33:56
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
valla yaş 20 oldu doğru diyosun hocam.bazı şeyler kafaya genç dang ediyor. bu sene ciddi anlamda çalışıp seneye istanbul devlet konservatuarına giricem. senide teprik ederim.herşey istediğin gibi olur inşallah.
bu arada kaçan grupları yazacaktım sana 1- Velvet Revolver 2- Radiohead 3- Iron Maiden 4- The Mars Volta 5- Interpol 6- Manic Street Preachers 7- Belle & Sebastian 8- Foo Fighters 9- Frank Black of Pixies 10 - Keane 11- Matisyahu 12- Patti Smith 13 - PJ Harvey 14 - The Killers 15 - Def Leppard
Ağlamak istiyorum...Velvet Revolver yazıyor ilk sırada...Slash gelecekti demek:(:(:(.
İlk 10'u okudum gerisine gerek yok...Soldan soldan geldiler:D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|