|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 31/05/2007 : 17:11:28
|
| ya arkadaşlar ben bu yıl oks'ye girecem de forumda bulunan daha önce girmiş arkadaşlara sorum olacak.sınaw anında nasıl kendinizi kontrol edebildiniz ben düşünüyorumda bazen yapamicam gbi gelio puanlarım iyi ama sınawda heyecanıma yenik düşeceğimden korkuyorum |
|
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 31/05/2007 : 17:18:02
|
| bende oks ye giricem ama sınavlarda çok heyecanlanıyorum:( |
 |
|
|
hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332 |
İletim - 31/05/2007 : 17:35:50
|
| Size önerim sanki deneme sınavına giriyormuş gibi gitmeniz.Bende 0 heyecan vardı bende çok heyecanlancam diye düşünüyordum ama tam tersi oldu.Ama insan sınavın ortasına gelince,sıkılınca düşünmeye başlıyor iyi puan alamazsam ne olcak bana falan hem heyecanlanıyorsunuz hem zamanınız gidiyor.Düşünmeden duramaz çoğu kişi.Birde sınav öncesi sınıftaki öğretmenlerin konuşması bilerekmi yapıyorlar merak ediyorum :) Benim zamanım yetmemişti matematiğin son 14 sorusunu zamanım olmadığı için yapamamıştım.Ve fazladan 3 4 dk vermişlerdi bana en son ben çıkmıştım :)Önerim heyecanlanmamaya dikkat edin.Yani düşünmemeye çalışın sınav sonucunuzu.Herkese başarılar. |
http://img201.imageshack.us/my.php?image=thebufferyu8.png http://img299.imageshack.us/my.php?image=buffermk3.png http://img71.imageshack.us/my.php?image=20071152177xd7.jpg
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 31/05/2007 : 19:01:05
|
| Sınava gireceğiniz gün ve saatte evde deneme yapmanız.Yani 2 hafta var sanırım sınava pazar günü olduğuna göre pazar sabahları evde sessiz sakin deneme çözün.Bunun sonucunda sınavdada bir süre sonra evde deneme çözermiş gibi olacaksınız.Ve ön önemlisi soruya önyargılı yaklaşmayın.Çok kolay derseniz yanlış, kesin yanlış yapacağım derseniz doğru yaparsızız.Sadece yapabileceğininze inanın. |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 31/05/2007 : 19:04:43
|
alıntı: hagi08 tarafından yazılan:
Ve fazladan 3 4 dk vermişlerdi bana en son ben çıkmıştım :)
Nasıl ya? İlkokul sınavı değilki bu.
Sınava girecek arkadaşlara öncelikle başarılar. Ben 21 yaşındayım, benim zamanımda OKS değil, Anadolu Lisesi Sınavı ve Özel Okul Sınavı vardı, ikisine de girdim. 7 sene sonra ÖSS dediler, ona da girdik :) Şimdi üniversite bitmek üzere.
Heyecanınıza yenik düşmemeye çalışın, o ana kadar elinizden geleni yaptınız ve şimdi bunu uyguluyorsunuz olabildiğince, bunu düşünün. İyi şeylere, olumlu şeylere odaklanın, kötü olasılıklara yormak işleri hiç yoktan kötüleştirecektir. Sınavdan sonra upuzun bir eğlenceli tatilin sizi beklediğini düşünerek motive olun... |
 |
|
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 31/05/2007 : 19:38:08
|
kendinizi sınavda kasmayın...zaten soruları görünce şok olucaksınız çünkü çok kolay oluyo mantık soruları oluyo genelde....bi uyarı sakın su götürdüğünüzde ağzını açık bırakmayın hayatınızı tehlikeye atmayın:D bi de en önemlisi mutlaka çikolata yiyin sınav günü... heyecan yapmanıza gerek yok sınavda kendinizi rahatlatmaya çalışın..sınav vaktinizi yetirmeye çalışın(ben sınavı bitirdiğimde 1 saate yakın zaman vardı sınavın bitmesine:D)... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|