AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyunlardan alınan GEÇİCİ zevk
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 19/07/2007 :  12:56:13  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla ne diyeyim arkadaşlar, sanki hepiniz bir olmuşunuz benim ortaya attığım şeyi çürütmek için yani evet, bazıları öyledir tabi onlarda scorpionfa nın dediği gibi klasikler. Yanlız bana bu çok oldu ve kendi kendime derdim "Ulan, bigünde şöyle hiç bıkmadan oyniyacağım bir oyun çıkacak mı ?" diye. Ailemi finansal bakımdan da zor duruma sokmak istemem oyun al 2 gün oyna yenisini al filan gibi. Siz de iyi taktikler verdiniz sağolun ne diyeyim, bir deniyim, bakalım başka vizyonlardan bakıp, bıkmadan oyniyabilicek miyim? Ve bu konuda umutlu olduğum oyun Age Of Empires 3. Peki birde şöyle birşey var, siz hep benim dediğim olayın tersini kanıtladınız, benim bir sorum var sizlere, en yukarıya bakarsanız, niye böyle?? Yani ufak cevaplar var da, daha çok dediğim şeyi çürütmek için yoğunlaştınız
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/07/2007 :  13:07:24  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mount & Blade. total war gibin klasik savaş serileri. total warlar biraz sıkabilir ama mount blade 4ever ;)

Tabi o da bir yerden snra sıkacak. O yüzden multiplayer oyna. Mesela cs, hl..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 19/07/2007 :  13:59:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Günümüzde online oyunlar moda olmaya başladığı için single oyunlara eskisi kadar eğilim yok. Yoksa gerçekten çok kaliteli oyunlar var.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 19/07/2007 :  14:59:46  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Jansay tarafından yazılan:

walla ne diyeyim arkadaşlar, sanki hepiniz bir olmuşunuz benim ortaya attığım şeyi çürütmek için yani evet, bazıları öyledir tabi onlarda scorpionfa nın dediği gibi klasikler. Yanlız bana bu çok oldu ve kendi kendime derdim "Ulan, bigünde şöyle hiç bıkmadan oyniyacağım bir oyun çıkacak mı ?" diye. Ailemi finansal bakımdan da zor duruma sokmak istemem oyun al 2 gün oyna yenisini al filan gibi. Siz de iyi taktikler verdiniz sağolun ne diyeyim, bir deniyim, bakalım başka vizyonlardan bakıp, bıkmadan oyniyabilicek miyim? Ve bu konuda umutlu olduğum oyun Age Of Empires 3. Peki birde şöyle birşey var, siz hep benim dediğim olayın tersini kanıtladınız, benim bir sorum var sizlere, en yukarıya bakarsanız, niye böyle?? Yani ufak cevaplar var da, daha çok dediğim şeyi çürütmek için yoğunlaştınız

Dediğin şeyi çürütmeye çalışmadık aksine sana yardımcı olmaya çalıştık çünkü sen sadece sp oynamışsın sanırım.Önce mp'yi bir oyna sonra sıkılıyorum de.

Sanırım strateji seviyorsun.Sana warcraft3:Frozen Throne u öneririm(orjinal al çünkü internette oynayacaksın).Aldıktan sonra bir üyelik al bence bu seni 1-2 ay idare edebilir.
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 19/07/2007 :  15:57:20  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya zaten bende bi kötü niyet yada bana bir terslik aramadım bu iletilerinizde. Sadece yaptığınız bu yardımları öyle adlandırdım
arkadaşlar bu arada gerçekten çok sağolsun kendi derdiniz gibi yardım ediyorsunuz, tavsiyeleriniz boşa gitmeyecek inş.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000