AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Oyunlardan alınan GEÇİCİ zevk
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 17/07/2007 :  22:53:26  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar, oyun alırız, oynarız, beğeniriz, daha oynarız, bitiririz yada bitirmeyiz, oyunun kalitesine göre 5 gün 1 hafta bazen 2 hafta filan idare eder bizi sonra bıkarız. NEDEN bu böyle yahu? Biz şöyle oyna oyna bıkılmayacak bi oyun oynayamayacak mıyız??

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 17/07/2007 :  23:21:01  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e ben oynuyorum

BF2
WoW
Guild Wars
Warcraft3:FT.Singleplayer oynadığın sürece seni her oyun bayar.Bence artık multiplayer a başlamalısın.
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 18/07/2007 :  00:38:55  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ne mutlu sana o zaman, keşke bende oynayabilseydim :D
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 18/07/2007 :  00:58:10  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
niye keşke de kalıyorsun pratiğe döksene işi...Bence bu oyunları bir dene.En azından herhangi bir mmorpg al onu oyna.Ondan da zevk almazsan git basket futbol falan oyna artık ne diyeyim:)
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 18/07/2007 :  02:27:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende gta oynarken skilmam deli isi diebilirsniz ama gorevleri bitiririm kendi aklmdan hikayeler uydururum :D arkadaslarim manyak fln der bu yusden
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 18/07/2007 :  22:40:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Jansay senin bahsettiğin oyunlara kısaca biz vasat (ortalama) deriz. :D
İyi oyunlar hatta gerçekten bir klasik olmayı hakeden oyunlarda bu dediklerin nedense hiç olmuyor. Örneğin kendimden örnek vereyim. Half Life , ilk oynadığımda çılgına dönmüşcesine şaşırmış ve saldırmıştım. 3-4 kez bitirdim. Sonra mod ları falan çıktı, onları oynadım bitirdim. Ardından başka şeylere yöneldiğim oldu ve oyunu unuttum derken yeniden oynar ve her oynayışımda yeni yönlerini keşfederim. Farklı açılardan bakıp farklı lezzetler tadarım.
Bi konuda haklısın. Hiçbir oyun çeşidi seni 2 haftadan fazla oyalamaz. Sadece tek bir çeşit oyun daha uzun sürer. Online. Devasa online olmak zorunda değil. Herhangi bir multiplayer oyun bile yeterince eğlenci olabiliyor. Yeterki tek başına oynama. :D

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.02 Snitz Forums 2000