AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Fotoğraf - Resim - Video
 700 Mb'lık resim!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/07/2007 :  16:22:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Büyük versiyonu bende bakamadım fakat söylenenlere göre küçük versiyondaki o ufak göktaşları gezegenler çok net gözüküyormuş ne yalan söyleyeyim ben bu kadar iyi gözlemlenebildiğini bilmiyordum uzayın...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 24/07/2007 :  18:16:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
700 Mb'lığı indireceksinde n'olcak. Nerde bakıcaksın ona 17"'lik monitörde mi bakıcaksın hadi 21" diyelim. Varsa indiren bir cd'ye yazsında sinema salonuna gidelim, anca ordaki büyük perde tatmin eder :).
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 24/07/2007 :  20:23:52  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla merak değilmi ben indiricem:D zaten merakım da vardır böyle şeylere çok merak etmeye başladım şimdiden :))

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/07/2007 :  22:09:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
küçük boyutunda bakında öyle indirin beğenmezseniz bana sövmeyin :D interneti kotasız olan sorun yok indirmede...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 24/07/2007 :  23:13:43  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Görüntü güzele benziyor. Eğerk gerçek boyutunda yıldızların şekli ve şeması az da olsa belli oluyosa süper demektir :D bekleyip görecez

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000