Küçük boyutuna bile tam olarak bakamadığım halde "oha" diyorum. Büyük versiyona gelince. Dosya boyutu çok abartılı görülebilr ama bir aralar büyük parçalı resimleri birleştirerek 350mb lık bir tek parça oluşturmayı başarmıştım. Tabi normal explorer ve benzeri programlarla açmanız imkansız. Photoshop sayesinde 20 ila 30 dk arasında bekleyerek bu resmi açmak ve ufaktan incelemek mümkün. Resmin çekilmesiyle ilgili (kamera, açı, alan, objektif, mercek, yön, ayna çapı vs.) herhangi bir bilgi olmamasına rağmen açıkça söyleyebilirim ki bu görülen kısım, gökyüzünde gözümüzle gördüğümüz küçük bir nokta. (düzeltiyorum noktanın 1000 kez büyültülmüş hali )
Muhteşem bir görüntü, paylaşımın böylesine bayılıyorum
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Ben indirdim ama açamadım. Hayır sandığınız gibi resmin boyutundan kaynaklanan problem nedeniyle değil! %99 olduğunda hardiskimde yer kalmamış ve saolsun Xp bunu dert etmeyerek indirme işlemini iptal etmiş. Çok düşüncelidir bu Xp, severim keratayı, az sonra formatı bascam!