oyunda bayrak üstünlüğünü kaybeden tarafın askerleri sapır sapır dökülüyor oynarken bakıyosunuz duruma sizinkiler 100 küsür düşman 3 mesela ayrıca karşınızdalar ve daha onların kıllarına dokunmadınız ama bir anda bitiyor bölüm geri sayım yüzünden bunu durdurma yolu yokmu,teker teker vuralım herifleri
Sadece öldürme sayısıyla biten bölümler var.İki tarafında alınamayan birer bayrağı oluyor ve bu sayede sadece öldürme sayısıyla bölümü bitirebiliyorsun.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Oyunun kuralı bu... amaç en fazla bayrağı en uzun sürede tutmak. Ama olay sadece dediğin gibide değil. Sen iyi oynadığın ve yeterli sayıda düşmanı indirdiğin sürece sapır sapır dökülenler karşı tarafın adamları oluyor. Belki bir iki istisna bölümde bu olmuyor olabilir ama o kadarıda normal. 2. dünya savaşında kimin kazanıp kimin kaybettiği belli ve Almanların alacağı kritik bir galibiyet bayaca bir saçma olur diye düşünüyorum.