AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 DRAGONFABLE
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

furkan_onur
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 30/07/2007 :  10:33:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

Arkadaşlar bu oyunu oynayan varsa Id Numarasını Yazsınlar.birbirimizinkini ekleyelim turnuva oluşturalım.PVP tournamentden.

benim ID numaram imzamda yazılı.

corpse1901
Üye

Zimbabwe
İleti 54

İletim - 30/07/2007 :  12:35:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben oynuorum warior 10 lwl ama bu aralar hiç açmadım armor almaıı hedef liom turnava da 5 kere kazanıosun 1 kaaat veriolar onları biriktirip armor falan alıosun
suan kotayı astıım için girmiom ıd i sora yazabilirim
Sayfanın En Üstüne Git

serbay
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 07/08/2007 :  12:19:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya dragon egg alan varmı varsa söylesin
Sayfanın En Üstüne Git

corpse1901
Üye

Zimbabwe
İleti 54

İletim - 07/08/2007 :  12:23:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dragon egg gorevini yaptım ama
yok galiba
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 08/08/2007 :  20:13:39  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
15 lvl warrior,11 lvl rogue,8 lvl mage var sürekli görev yapın etrafta dolaşın.Bulduğunuz göreve girin.Ben öyle lvl kastım.Warriorun elinde doom silahından daha çok atağı olan balta var darkness.Roguenin elinde 11 lvl için rock türü bıçak var.Magenin elinde 8 lvl için rock türü asa var.Bide 20 lvl için kılıç var onu warriora taıcam ama oyunda transfer olmadığı için aktaramıyorum olsun yinede bunlar bana yetiyor.Coşuyorum oyunda özellikle 100 roomda (kanat alınıyo bu görevde ama bayağı uzun yol.).Benim adamın ID numberı 3195812.(warriorun)

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 11/08/2007 :  17:42:25  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl bir oyun BAhsedermisiniz???

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000